PROSLAVLJENA TENISERKA OPLELA PO NOVAKU: "Bio je NESPOSOBAN da..."! Legenda crno-belih sipala Srbinu SO na RANU! (FOTO)

Autor:

Sport

27.01.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura posle šokantnog ispadanja Đokovića sa Australijan opena.

PROSLAVLJENA TENISERKA OPLELA PO NOVAKU: "Bio je NESPOSOBAN da..."! Legenda crno-belih sipala Srbinu SO na RANU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Pobedom u četiri seta nad Novakom Đokovićem, italijanski teniser Janik Siner plasirao se u finale Australijan opena, koje je na programu u nedelju od 9.30 časova.

Odmah posle šokantnog poraza, mnogi slavni asovi se praktično utrkuju ko će više da ocrni najboljeg igrača u istoriji "belog sporta".

Među "dušebrižnicima" prva se javila legendarna Žastin Enan, svojevremeno prva teniserka sveta razočarana je nastupom Srbina u Melburnu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žastin enan

- Đoković je imao dosta problema protiv Frica sa brejk loptama. Pokazao je nekoliko negativnih znakova tokom Australijan opena. Svi znamo njegovu sposobnost da se stalno vraća. To je činio u nekoliko navrata tokom turnira. Danas nas je iznenadio nedostatak reakcije - rekla je Enan i dodala:

Sinerov nivo je bio veoma, veoma dobar i to smo očekivali. Ali broj neiznuđenih grešaka, sporost Đokovića, ta njegova nesposobnost da reaguje... To je bilo nešto što nismo predviđali. Đoković je bio dovoljno lucidan da to kaže. Ali to ništa ne umanjuje činjenicu da se divite protivniku i kažete: "Ovo je jedan od mojih najgorih Grend slem mečeva' Mislim da je to istina - zaključila je Belgijanka.

S druge strane, legendarni italijanski golman i nekada proslavljeni as Juventusa, Đanluiđi Bufon nije propustio priliku da na društvenim mrežama čestita sunarodniku Sineru na plasmanu u finale. 

 

 

- Prvo si nas sve naterao da se zaljubimo na poslednjem ATP finalu. Zatim, epskim povratkom vratio si nam Dejvis kup posle 47 godina. Konačno, rešio si da nas nateraš da se probudimo u 4.30 ujutru da gledamo kako igraš neverovatan meč protiv Đokovića i pobediš ga za svoje prvo grend slem finale u karijeri. Ali, koliko stvari, Janiče Sineru? - napisao je Bufon, bivši reprezentativac "azura".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Daca

27.01.2024 11:15

I on je samo čovek. Bravo Nole,ostaješ legenda