STEVANOVIĆ NASTAVLJA SA USPESIMA: Radnički Kragujevac se plasirao u Ligu šampiona!

Autor:

Sport

15.09.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevčani igraju elitu.

STEVANOVIĆ NASTAVLJA SA USPESIMA: Radnički Kragujevac se plasirao u Ligu šampiona!

Foto: Tanjug/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca ostvarili su veliki uspeh plasiravši se u grupnu fazu Lige šampiona. Nakon večerašnje pobede nad ekipom Mladosti iz Zagreba rezultatom 9:8, Kragujevčani su obezbedili svoje mesto među najboljim ekipama.

Prethodno, ekipa Radničkog ostvarila je važne pobede nad ekipama BVSC i Vuljagmeni, ostvarivši rezultate 10:9 i 14:13. Ovi trijumfi su bili ključni za plasman u grupnu fazu takmičenja.

U večerašnjem meču, vaterpolisti Radničkog su ostvarili neverovatan preokret nad Mladosti iz Zagreba, nadoknadivši njihovu prednost od 8:3 i na kraju slavivši rezultatom 9:8. Ova pobeda je izazvala oduševljenje među navijačima koji su pružili snažnu podršku sa tribina.

Pored ekipe Radničkog, Srbiju će u grupnoj fazi takmičenja predstavljati i šampion Novi Beograd. Ovo je značajan trenutak za srpski vaterpolo i pokazatelj visokog nivoa takmičenja u zemlji. Nikola Jakšić se istakao postigavši četiri gola, uključujući i gol za pobedu, dok su Radomir Drašović, Strahinja Rašović, Dušan Vasić i Nikola Murišić takođe doprineli pobedi sa svojim golovima.

Ovaj uspeh predstavlja veliku motivaciju za Vaterpolo klub Radnički Kragujevac koji se sada suočava sa novim izazovima u grupnoj fazi Lige šampiona. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju nastavak takmičenja i veruju u dalji uspeh njihovih omiljenih vaterpolista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading