DOŠAO SAM U TOM TRENUTKU! Đoković se dotakao razgovora sa vaterpolistima Srbije!

Autor:

Sport

12.09.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković dao dodatnu motivaciju "delfinima":

DOŠAO SAM U TOM TRENUTKU! Đoković se dotakao razgovora sa vaterpolistima Srbije!

Foto: Profimedia

Najbolji tenier svih vremena, Novak Đoković je u razgovoru za RTS gorvorio o brojnim temama, a ona glavna su Olimpijske igre u Parizu. Nole se dotakao i čuvenog razgovora sa vaterpolistima Srbije nakon čega su dali dodatni gas i došli do trećeg uzastopnog zlata na ovom prestižnom takmičenju.

- Situacija sa zlatnim vaterpolistima nije bila planirana. Neki su pričali o tome u javnosti. Nisam hteo da pričam o tome, ne želim da otkrijem šta sam im rekao u sobi. Došao sam, a oni su imali timski sastanak i nisu bili u dobrom raspoloženju. Počeli su da sumnjaju u sebe, a oni su nas toliko puta obradovovali. Niko nikad kao oni. Svaka utakmica njima, bilo klupska ili reprezentativna, mora pobeda - naveo je Đoković.

Foto: Profimedia

Zlatni vaterpolisti Srbije

Novak je poručio da je više delio iskustva, a ne savete.

- Ako nije, to je smak sveta. Više sam delio svoja iskustva, jer su me zamolili iz misije da posvetim svoje vreme i uđem u njihovu prostoriju. Oni su bili iznenađeni, i ja sam bio. Sve je bilo spontano. Ali, iako nismo u istom sportu, imamo puno zajedničkih imenitenja koji povezuju naše sportove. Iz opšte perspektive, možemo da pričamo o istim ili sličnim stvarima. Ne volim da dajem savete, ali volim da podelim svoje iskustvo i onda mi je drago ako se neko pronađe u tome. Ali, nemojte meni da pripisujete njihovo zlato - rekao je Nole.

Ovaj susret između Novaka Đokovića i vaterpolista Srbije ističe važnost međusobne podrške među sportistima različitih disciplina i ističe Đokovićevu ulogu kao inspirativnog lidera u sportskoj zajednici. Njegova spremnost da podeli svoje iskustvo i pruži podršku kolegama iz drugih sportova pokazuje koliko je važno negovati međusobno poštovanje i solidarnost među sportistima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading