PENZIJA MU NIJE DUGO TRAJALA! Pijetlović njega prosto nije moga da odbije!

Autor:

Sport

02.09.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer Duška Pijetlovića je izazvao veliku pažnju javnosti s obzirom na to da je nedavno najavio kraj svoje karijere.

PENZIJA MU NIJE DUGO TRAJALA! Pijetlović njega prosto nije moga da odbije!

Foto: Profimedia

Nakon što je nedavno objavio da završava svoju vaterpolo karijeru, Duško Pijetlović je iznenadio mnoge odlukom da se vrati u bazen. Kragujevački Radnički je na društvenim mrežama objavio da je ovaj član zlatne vaterpolo generacije Srbije postao deo njihovog tima. Ova vest je došla samo par dana nakon što je Nikola Jakšić prešao u isti klub, što je izazvalo pravu senzaciju na vaterpolo tržištu.

Transfer Duška Pijetlovića u Radnički je izazvao veliku pažnju javnosti s obzirom na to da je nedavno najavio kraj svoje karijere. Međutim, na poziv trenera Uroša Stevanovića, koji je i selektor Srbije, Pijetlović se brzo predomislio i odlučio da se vrati iz penzije.

 - U smiraj prelaznog roka, samo par dana nakon prelaska kapitena vaterpolo reprezentacije Srbije, Nikole Jakšića, u Radnički, u Kragujevcu je odjeknula još jedna transfer bomba, u vidu jednog od najboljih centara svih vremena i člana zlatne generacije delfina, Duška Pijetlovića (39). Ovaj transfer je usledio pomalo neočekivano jer je Pijetlović pre petnaestak dana okačio kapicu o klin, ali se na poziv Radničkog u kratkom roku predomislio i vratio iz penzije - piše u obkjavi VK Radnički.

Republika

Foto: Starsport

Duško Pijetlović

 

Priznao je Pijetlović da nije mogao da odboije poziv Radničkog, tačnije trenera Uroša Stevanovića koji je i selektor Srbije.

 - Jednostavno i iskreno, dobio sam poziv koji nisam mogao da odbijem. Imao sam razgovore sa Urošem Stevanovićem, koji je nedavno postao osvajač Olimpijskih igara i teško je odbiti trenera koji je ostvario tako veliki uspeh. Ambicije nam se poklapaju želimo da pobedimo u svakoj utakmici, u svim takmičenjima i da nije tako, ne bih ni dolazio - istakao je on.


Duško Pijetlović je vaterpolo karijeru gradio u nekim od najboljih timova u Evropi, poput Partizana, Crvene zvezde, Pro Reka, Solnoka, Dinama, i Novog Beograda. Sa reprezentacijom Srbije osvojio je dva olimpijska zlata, dva svetska, i pet evropskih prvenstava, što ga čini jednim od najuspešnijih centara svih vremena.

S obzirom na njegov izuzetan talenat i iskustvo, ne sumnjamo da će Pijetlović biti od velike koristi za kragujevački Radnički, te se sa nestrpljenjem očekuje njegov povratak na vaterpolo terene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading