PRVO OGLAŠAVANJE JAKŠIĆA U NOVOM KLUBU! Delfin stigao u Radnički, a imao je i šta da KAŽE - "Uklapanje neće biti PROBLEM, jer..."

Autor:

Sport

31.08.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki iskorak u karijeri.

PRVO OGLAŠAVANJE JAKŠIĆA U NOVOM KLUBU! Delfin stigao u Radnički, a imao je i šta da KAŽE - "Uklapanje neće biti PROBLEM, jer..."

Foto: Tajnug/AP

Kapiten reprezentacije Srbije, Nikola Jakšić, nedavno je postao deo vaterpolo tima Radničkog iz Kragujevca, pridružujući se nizu saigrača iz nacionalnog tima pod vođstvom selektora Uroša Stevanovića. Uzbuđenje povodom ovog transfera bilo je evidentno prilikom predstavljanja, koje je okupilo i direktora kluba, Jugoslava Vasovića. Jakšić je istakao da vidi ovaj korak kao značajan za svoju karijeru, pružajući mu priliku za kontinuirani rad i napredak, te izrazio uverenje da će svojim kvalitetima doprineti ostvarenju ciljeva Radničkog.

- Mislim da sam ovim potpisom napravio iskorak u karijeri, koji će mi doneti kontinuitet i odličan rad, kao i šansu za napredak. Uveren sam da ću svojim kvalitetima pomoći Radničkom da nastavi da ispunjava već postavljene ciljeve - rekao je Jakšić posle potpisivanja ugovora.

Ovim transferom, Kragujevački klub dobio je petoricu "zlatnih delfina" iz Pariza, pridružujući se ranije stiglim igračima Radoslavu Filipoviću, Strahinji Rašoviću, Radomiru Drašoviću i Nikolinom mlađim bratom Petrom Jakšićem. Ova činjenica dodatno naglašava značaj ovog transfera i pojačava očekivanja od Radničkog u narednom periodu.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jakšić na Olimpijskim igrama

Nikola Jakšić je izrazio uverenje da se neće susresti sa problemima prilikom uklapanja u novi tim, ističući prisustvo saigrača iz reprezentacije Srbije, kao i trenera koji poznaje i ceni njegove kvalitete.

- Uklapanje neće biti problem, jer tu su mi saigrači iz reprezentacije Srbije kao i trener koji poznaje i ceni moje kvalitete. Drago mi je što Radnički ima trend odnosa prema srpskim igračima kakav i zaslužuju i verujem da će u srpskom vaterpolu biti sve više domaćih reprezentativaca, kako bismo klincima koji dolaze kreirali što bolju budućnost. Pozdrav svim Šumadincima i nadam se da se vidimo na bazenu - dodao je Jakšić.

Dodao je i pohvalu Radničkom zbog pristupa prema srpskim igračima, izražavajući nadu da će u budućnosti biti više domaćih reprezentativaca u srpskom vaterpolu, te da će se stvarati bolja budućnost za mlade igrače. Ovim je poslao i pozdrav Šumadincima, izražavajući nadu da će se uskoro susresti na bazenu.

U ovom transferu, moguće je videti ne samo jačanje Radničkog kao tima, već i promociju domaćih vaterpolista i stvaranje pozitivnog uticaja na budućnost srpskog vaterpola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading