"GROBARI" BRUTALNO ISPOZIVALI STANOJA: "Imaš celo leto Jovetića na birou rada, a i dalje tvrdoglavo forsiraš...!

Autor:

Sport

15.09.2024

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana ljuti.

"GROBARI" BRUTALNO ISPOZIVALI STANOJA: "Imaš celo leto Jovetića na birou rada, a i dalje tvrdoglavo forsiraš...!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri OFK Beograda uspeli su da ostvare impresivan preokret i pobede Partizan rezultatom 3:2 u derbi utakmici osmog kola elitnog ranga takmičenja u Srbiji. Ova pobeda je izazvala različite reakcije među navijačima, ali svakako je iznenađenje za mnoge ljubitelje fudbala.

Nakon poraza od "romantičara", najvatrenije pristalice crno-belih osuli su paljbu po treneru tima iz Humske, Aleksandaru Stanojeviću. 

Kad odradiš prelazni rok na način da od "12 pojačanja" ne ubodeš makar jednog koji će praviti razliku u Superligi, onda i ne čudi ovakav rezultat. Imaš celo leto Jovetića na birou rada, a i dalje tvrdoglavo forsiraš Kalulua - igrača sa hiljadu mana! - poručuje jedan od navijača.


Iako je OFK Beograd velikan srpskog fudbala, poslednjih godina su tavorili, te se tek ove godine vratili u elitu. Zanimljivo je da je OFK ove sezone došao iz Prve lige, dok je predprošle sezone igrao Srpsku ligu, što dodatno naglašava značaj ove pobede nad Partizanom.

Neki igrači su zadovoljili navijače Partizana, ali samo nekoliko.


Ova utakmica definitivno će se dugo pamtiti, kako zbog velikog preokreta OFK Beograda, tako i zbog nezadovoljstva navijača Partizana. Ostaje da vidimo kako će se ovi događaji odraziti na dalji tok sezone u srpskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading