STRAVIČNA TRAGEDIJA: Poginuo poznati motociklista!

Autor:

Sport

15.09.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tuga.

STRAVIČNA TRAGEDIJA: Poginuo poznati motociklista!

Foto: Prinstscreen

Italijanski motociklista Luka Salvadori preminuo je nakon nesreće tokom ulične trke u Nemačkoj. Salvadori, koji je imao 32 godine, podlegao je povredama koje je zadobio u subotu.

Bronkos Rejsing je saopštio:

- Sa beskrajnom tugom objavljujemo gubitak našeg Luke Salvadorija. Nakon nesreće na stazi Frohburg, zbog višestrukih povreda koje je pretrpeo, nije uspeo da se izbori i napustio nas je. Upućujemo najdublje saučešće i saosećamo sa članovima njegove porodice.

 

 

Salvadori je bio veoma talentovan vozač koji se posvetio uličnim trkama nakon perioda u MotoE šampionatu. Takođe se takmičio u Italijanskom šampionatu superbajka.

Pored svojih sportskih dostignuća, Salvadori je postao veoma poznat i na društvenim mrežama. Sa 415 hiljada pratilaca na Instagramu i 583 hiljade pretplatnika na Jutjubu, stekao je veliku popularnost svojim aktivnostima van trkačke staze.

Misli svih u "Crash Media Group-u" su sa njegovim prijateljima i porodicom. Ovaj tragični događaj ostavio je veliku prazninu u svetu motociklizma, a Salvadorijevi prijatelji, navijači i kolege iz sveta trkačkog sporta iskazuju svoje saučešće i pružaju podršku porodici i bližnjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading