SPEKTAKL NA SUPERBOLU: Poznati reper biće izvođač na poluvremenu!

Autor:

Sport

10.09.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas pravo uživanje.

SPEKTAKL NA SUPERBOLU: Poznati reper biće izvođač na poluvremenu!

Foto: Profimedia

Superboul LIKS je predstojeća prvenstvena utakmica Nacionalne fudbalske lige (NFL) u američkom fudbalu za sezonu 2024. Utakmica bi trebalo da se igra 9. februara 2025. u Cezars Superdomu u Nju Orleansu, Luizijana. 

Bio bi to osmi Superboul koji se igra u Superdomeu, a 11. u gradu Nju Orleansu, a poslednji je Super Boul KSLVII 2013. godine, održan na istom mestu (tada se zvao Mercedes-Benz Superdome).

Ovaj događaj uvek izaziva veliku pažnju javnosti, pa će tako biti i naredni. Naime, na poluvremenu ovog veličanstvenog događaja pevaće čuveni reper, Kendrik Lamar. Reper, koji je imao veliku godinu zahvaljujući slaganju sa Drejkom koji je doveo do sjajne pesme „Not Like Us“, nastupiće u Nju Orleansu u februaru.

Rezervacija dolazi usred naporne godine za repera. Ranije ovog proleća, Lamar i Drejk su razmenili šipke visokoprofilnom govedinom, što je rezultiralo Lamarovom hit pesmom „Not Like Us“.

- Rep muzika je i dalje najupečatljiviji žanr do sada. A ja ću biti tu da podsetim svet zašto. Dobili su pravu - naveo je reper.

Liga je objavila Lamara kao izvođača nakon što je reper postavio kratak video na društvenim mrežama postavljen na fudbalski teren sa ogromnom američkom zastavom kao pozadinom tokom prve nedelje sezone, kada će većina njenih timova igrati svoje utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading