OVO JE SVE ZANIMALO: Mesi otkrio ko je najveći sportista svih vremena!

Autor:

Sport

10.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac inspirisan slavnim Džordanom.

OVO JE SVE ZANIMALO: Mesi otkrio ko je najveći sportista svih vremena!

Foto: Tanjug/AP

Argentinski fudbaler Lionel Mesi nedavno je otkrio koga smatra najvećim sportistom u istoriji, i to je niko drugi do legenda košarke, Majkl Džordan. Mesi je istakao da je bio inspirisan serijom "Poslednji ples" i da je saznao mnogo toga o Džordanu, zbog čega ga sada smatra svojim idolom.

- Kada je sport u pitanju mislim da je najveći – Majkl Džordan. Nakon što sam odgledao seriju „Poslednji ples“ (The Last Dance), bio sam inspirisan i saznao više o tome ko je on i šta je sve postigao - naveo je Mesi.

Majkl Džordan je dvostruki olimpijski pobednik i šestostruki NBA šampion, te se sa pravom smatra jednim od najvećih sportista svih vremena. Njegova košarkaška karijera bila je obeležena uspesima i velikim povratcima, a činjenica da je 2009. primljen u Kuću slavnih košarke, kao i 2015. u Kuću slavnih FIBA, samo potvrđuje njegovu vanvremensku veličinu. Sa 61 godinom, Džordan i dalje ostaje ikona svetskog sporta.

Mesi je dodao i da bi se vrlo rado slikao sa Džordanom.

- Toliko ljudi me je pitalo za fotografije, zašto ja ne bih pitao njega za fotografiju? Bilo bi zaista lepo - naveo je Lionel Mesi.

Lionel Mesi, kao jedan od najboljih fudbalera današnjice, svojim divljenjem prema Majklu Džordanu još jednom ističe važnost prepoznavanja vrhunskih sportskih dostignuća i prelamanja granica između različitih sportova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading