PREMINULA ATLETIČARKA KOJU JE DEČKO ZAPALIO BENZINOM: Umrla u najvećim mukama

Autor:

Sport

05.09.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad usledio po povratku iz crkve.

PREMINULA ATLETIČARKA KOJU JE DEČKO ZAPALIO BENZINOM: Umrla u najvećim mukama

Foto: www.profimedia.rs

Olimpijska atletičarka Rebeka Čeptigej iz Ugande preminula je nakon stravičnog napada koji je izvršio njen bivši dečko Dikson Ndijema Marangač. Nakon što ju je polio benzinom i zapalio, Čeptigej je zadobila teške opekotine na 80 odsto tela koje su nažalost oštetile većinu njenih organa.

Čeptigej je bila prebačena na intenzivnu negu u bolnicu Moi Teaching and Referral Hospital" (MTRH) u Eldoretu, gde je primljena u veoma kritičnom stanju. Vršilac dužnosti direktora bolnice, Dr. Oven Menač, potvrdio je da su svi organi atletičarke otkazali, što je nažalost dovelo do njene smrti.

 

 


Nakon napada, i napadač Dikson Ndijema Marangač zadobio je opekotine, te je i on primljen u istu jedinicu intenzivne nege sa oko 30 odsto opekotina. Navodno, Marangač je krišom ušao u Čeptigejin dom sa petolitarskom kantom benzina i izveo strašan napad kada se atletičarka vratila iz crkve u kojoj je bila sa njihovom decom.

Ova tragična vest izazvala je veliku pažnju javnosti, a očekuje se da bolnica kasnije tokom dana objavi kompletan izveštaj o ovom slučaju. Policija je takođe uključena u istragu ovog zločina, dok su komšije pritekle u pomoć i spasile Čeptigej i Marangacha, pre nego što su prebačeni u bolnicu u veoma kritičnom stanju.

Napad na olimpijsku atletičarku Rebeku Čeptigej izazvao je potresenje u javnosti, a šokantni detalji ovog zločina ostavljaju sve u neverici. Nadamo se da će istraga ovog slučaja dovesti do pravde za preminulu atletičarku i njenu porodicu.

 

 

Prema informacijama koje su preneli tamošnji mediji, par je često imao sukobe, a policija je potvrdila da su se česte svađe dešavale između njih dvoje. Ovaj tragičan incident baca svetlo na problem nasilja u partnerskim odnosima i podseća nas koliko je važno prepoznati i reagovati na znakove nasilja u vezi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading