IMA PRAVDE! Srbiji vraćena srebrna medalja - Treća sreća!

Autor:

Sport

03.09.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad je u pravim rukama.

IMA PRAVDE! Srbiji vraćena srebrna medalja - Treća sreća!

Foto: Paraolimpijski komitet Srbije

Organizatori Paraolimpijskih igara u Parizu doneli su neverovatan preokret odlukom da vrate srebrnu medalju srpskom paraatletičaru Nebojši Đuriću, potvrdio je za Tanjug predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije Zoran Mićović. Ova odluka je izazvala veliku pažnju javnosti i postala glavna tema u sportskim krugovima.

Srpski paraolimpijac Nebojša Đurić doživeo je veliku nepravdu na Paraolimpijskim igrama u Parizu, gde je osvojio srebrnu medalju, ali mu je ona potom oduzeta zbog tehničkih regulacija i opreme.

Iranci su uložili žalbu na rezultat našeg paraolimpijca, a na kraju im je ona i uvažena, pa je Đurić ostao bez srebra.

Ova odluka je posebno značajna jer predstavlja treću medalju za Srbiju na Paraolimpijskim igrama u Parizu. Srpski paraatletičar Nebojša Đurić je time postao još jedan ponos Srbije na ovom prestižnom sportskom događaju.

Odluka organizatora da vrate medalju izazvala je brojne reakcije javnosti i sportskih stručnjaka. Mnogi su istakli da je ovo primer fer pleja i pravde u sportu, te da je važno da se priznaju i isprave eventualne greške u ocenjivanju i takmičenju. Ona pokazuje da se istrajnost, poštenje i borba za pravdu u sportu isplate, te da se trud i talenat sportista prepoznaju i nagrađuju na odgovarajući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading