DEČKO JE POLIO BEZNINOM, PA ZAPALIO! Svi je znamo sa Olimpijskih igara - Ovo će biti njena DOŽIVOTNA trauma!

Autor:

Sport

03.09.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često su se svađali.

DEČKO JE POLIO BEZNINOM, PA ZAPALIO! Svi je znamo sa Olimpijskih igara - Ovo će biti njena DOŽIVOTNA trauma!

Foto: Shutterstock

Atletičarka iz Ugande Rebeka Čeptigej, koja je nedavno učestvovala na maratonu na Olimpijskim igrama u Parizu, trenutno se nalazi u bolnici u Keniji nakon što ju je njen partner napao i zapalio. Incident se dogodio u njihovoj kući na zapadu Kenije, kada je partner atletičarke, Dikson Ndijema Marangač, polio benzinom i zapalio je dok je čekala da se ona i deca vrate iz crkve. Kako su saopštile lokalne vlasti, oboje su zadobili višestruke opekotine i trenutno se oporavljaju u bolnici.

Prema informacijama koje su preneli tamošnji mediji, par je često imao sukobe, a policija je potvrdila da su se česte svađe dešavale između njih dvoje. Ovaj tragičan incident baca svetlo na problem nasilja u partnerskim odnosima i podseća nas koliko je važno prepoznati i reagovati na znakove nasilja u vezi.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i izazvala ogorčenje širom sveta. Mnogi ljudi su izrazili podršku atletičarki Rebeki Čeptigej i osudili nasilje koje je doživela. Nadamo se da će se ona što pre oporaviti od ovog traumatičnog događaja i da će dobiti svu potrebnu podršku u procesu oporavka.

Nasilje u partnerskim odnosima je ozbiljan problem koji zahteva pažnju i rešavanje kako bi se zaštitile žrtve i sprečilo dalje zlostavljanje. Nadamo se da će ovaj slučaj podstaći javnu raspravu o ovoj temi i doprineti podizanju svesti o važnosti prepoznavanja i reagovanja na nasilje u vezama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading