JOŠ JEDNA MEDALJA ZA SRBIJU! Mitar se lavovski borio i na kraju je izdominirao!

Autor:

Sport

02.09.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juriš ka vrhu!

JOŠ JEDNA MEDALJA ZA SRBIJU! Mitar se lavovski borio i na kraju je izdominirao!

Foto: www.profimedia.rs

Paraolimpijska reprezentacija Srbije se ističe na Paraolimpijskim igrama u Parizu, ostvarujući značajne uspehe u takmičenjima. Parastonoteniser Mitar Palikuća je ostvario ubedljivu pobedu nad Lukasom Arabijanom iz Brazila, osiguravši plasman u polufinale i sigurnu bronzanu medalju. U meču koji je završen rezultatom 3:0, Palikuća je dominirao setovima 11:3, 11:7, 11:3, pokazujući izuzetnu spremnost i veštinu. Sada se očekuje njegov naredni duel u polufinalu, gde će imati priliku da se bori za plasman u finale i mogućnost osvajanja zlatne medalje.

Mitar Palikuća je dao izuzetan doprinos paraolimpijskom timu Srbije, osiguravši drugu medalju za našu zemlju na Paraolimpijskim igrama u Parizu. Njegova ubedljiva pobeda i plasman u polufinale predstavljaju veliki uspeh, ističući se kao jedan od najperspektivnijih sportista u paraolimpijskom stonotenisu.

Pored Palikuće, Nada Petrić i Borislava Perić Ranković su takođe ostvarile zapažen uspeh na Paraolimpijskim igrama, stigavši do finala i osvajanja srebrne medalje. Njihov doprinos timu Srbije je od velikog značaja, predstavljajući inspiraciju i primer izuzetne borbe i sportskog duha.

Uz sve ove sjajne vesti, važno je istaći i slučaj Nebojše Đurića, čijem je srebru oduzeta medalja. Ovaj neobičan događaj baca senku na takmičenje, ističući važnost poštovanja pravila i fer pleja u sportskim nadmetanjima.

Paraolimpijska reprezentacija Srbije nastavlja da ostvaruje značajne uspehe na Paraolimpijskim igrama u Parizu, predstavljajući izuzetan primer sportskog duha, posvećenosti i izuzetnih sportskih veština.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading