JUTJUBER BRUTALNO PROZVAO TAJSONA: Očekuje nas pravi pakao u ringu!

Autor:

Sport

02.09.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će biti pravi spektakl.

JUTJUBER BRUTALNO PROZVAO TAJSONA: Očekuje nas pravi pakao u ringu!

Foto: www.profimedia.rs

Džejk Pol će se boriti protiv Majka Tajsona u Teksasu u novembru, četiri meseca nakon što je njihova borba prvobitno trebalo da se održi. 

Džejk Pol je jasno stavio do znanja Tajsonu da ne očekuje ništa manje od pune borbe u njihovoj predstojećoj borbi. Dugo očekivani sukob, prvobitno zakazan za jul u Teksasu, odložen je za novembar zbog Tajsonovog upaljenog čira. Sa 58 godina, Tajson nije učestvovao u profesionalnoj borbi od svog penzionisanja 2005. godine, što ga čini 30 godina starijim od svog protivnika, Džejka Pola.

Odluka da se uključi u ovu borbu izazvala je široku kritiku, a mnogi su doveli u pitanje Paulovu odluku da se bori protiv bivšeg neprikosnovenog svetskog šampiona u kruzer kategoriji. Pol se takođe osvrnuo na predviđanje bivšeg UFC šampiona Frensisa Nganua da će ga Tajson nokautirati. Priznao je Tajsonovo ogromno fizičko prisustvo, ali je takođe naglasio potrebu za oprezom u ranim rundama zbog Tajsonove "lude, lude moći udaranja". 

- Ne brinem se. Sjajno mu ide. On je super zdrav iza scene i oseća se odlično. Dakle, to je ono na šta se fokusiramo i trenutno nema rezerve - rekao je Pol i nastavio:

Foto: www.profimedia.rs

Majk Tajson i Džejk Pol

- Majk je veliki i čvrst, debeo i jak, a Frensis je rekao da misli da će me Majk nokautirati, što je smešno. Ali moram da budem oprezan u ranim rundama jer Majk ima tu ludu, ludu moć udaranja - jasan je Pol.

Pol je pobedio sve osim jedne od svojih profesionalnih bokserskih borbi, izgubivši od Tomija Fjurija prošle godine. Uglavnom se borio protiv bivših MMA boraca, uključujući Bena Askrena, Tajrona Vudlija, Andersona Silvu, Nejta Dijaza i Majka Perija.

 

Goli borac Peri je u kratkom roku ušao da se bori sa Polom kada se Tajson povukao. Tajson je 2020. učestvovao u egzibicionom okršaju protiv kolege legende Roja Džonsa mlađeg, a meč je postigao nerešen rezultat posle osam rundi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading