TRAGIČNE VESTI! Poznati sportista upucan u grudi, bore mu se za život!

Autor:

Sport

01.09.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno!

TRAGIČNE VESTI! Poznati sportista upucan u grudi, bore mu se za život!

Foto: YT/Printscreen

Igrač San Francisko Fortinajnersa, Riki Pirsal, postao je žrtva pokušaja pljačke u centru San Franciska, kada je upucan u grudi tokom napada koji se dogodio ove subote. Prema navodima američkih medija, klub je kasnije istog dana izdao saopštenje u kojem je potvrđeno da je Pirsal u "ozbiljnom, ali stabilnom stanju" nakon što je ranjen.

U saopštenju policije se navodi da je za ovaj napad osumnjičen 17-godišnji muškarac, koji je već uhapšen. Prema rečima policije, osumnjičeni je pucao više puta, pogađajući kako Pirsala, tako i sebe. Iz saopštenja se može zaključiti da je motiv ovog napada bio pokušaj pljačke, a prema rečima policije, deluje da je osumnjičeni delovao sam.

Prema poslednjim informacijama, Riki Pirsal se nalazi u bolnici u ozbiljnom, ali stabilnom stanju. Iako je ranjen u grudi tokom napada, njegovo zdravstveno stanje se smatra stabilnim, što pruža nadu u uspešan oporavak. Takođe, policija je saopštila da je pronašla oružje koje je korišćeno u pucnjavi, navodeći da je verovatno samo jedno oružje bilo korišćeno tokom napada.

Očekuje se da će istraga o ovom događaju biti intenzivirana kako bi se utvrdili svi detalji pokušaja pljačke i privedenih osumnjičenih lica. Fortinajnersi su izdali saopštenje u kojem su izrazili podršku Pirsalu i njegovoj porodici u ovim teškim trenucima, dok navijači širom sveta iskazuju svoju podršku putem društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading