JOŠ JEDNA MEDALJA ZA SRBIJU NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA: Dejan Jokić se plasirao u finale u ovoj disciplini!

Autor:

Sport

30.08.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo!

JOŠ JEDNA MEDALJA ZA SRBIJU NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA: Dejan Jokić se plasirao u finale u ovoj disciplini!

Foto: Profimedia

Strelac Dejan Jokić iz Srbije uspeo je da se plasira u finale discipline R4 na Paraolimpijskim igrama u Parizu, prenosi Paraolimpijski komitet Srbije. Jokić je ostvario osmo mesto u kvalifikacijama sa impresivnim rezultatom od 125,3 kruga. Njegovo učešće u finalu predstavlja veliki uspeh za srpski paraolimpijski tim, a publika sa nestrpljenjem očekuje njegov nastup.

Disciplina R4 u kojoj se Dejan Jokić takmiči predstavlja izuzetan izazov u okviru paraolimpijskog streljaštva. U ovoj disciplini koristi se vazdušna puška, a strelci moraju zauzeti stojeći stav. Klasa SH2 odnosi se na strelce sa oštećenjem donjih ekstremiteta, što dodatno naglašava izuzetnu veštinu i preciznost koju Jokić poseduje. Ova disciplina je takođe takmičenje u miksu, što znači da se parovi takmiče zajedno, donoseći dodatnu dinamiku i izazov takmičenju.

Paraolimpijske igre u Parizu su događaj od velikog značaja za sportiste sa invaliditetom širom sveta. Ovaj prestižni događaj traje od 28. avgusta do 8. septembra, pružajući sportistima priliku da pokažu svoje talente i veštine. Srbija ima svoje predstavnike na ovom velikom takmičenju, a Dejan Jokić je jedan od njih koji svojim učešćem osvetljava ime svoje zemlje.

Plasman Dejana Jokića u finale discipline R4 na Paraolimpijskim igrama u Parizu predstavlja veliki uspeh ne samo za njega lično, već i za srpski paraolimpijski tim. Njegov trud, veština i posvećenost doveli su ga do ovog značajnog koraka u takmičenju. Očekuje se da će Jokić svojim nastupom u finalu inspirisati mnoge ljude širom sveta i dodatno promovisati paraolimpijski sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading