SUPERLIGA SRBIJE: ''Traktoristi'' preorali Nišlije, Čukarički na pogon sina Vladana Milojevića bolji od Tekstilca!

Autor:

Sport

30.08.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo veče u domaćem fudbalu.

SUPERLIGA SRBIJE: ''Traktoristi'' preorali Nišlije, Čukarički na pogon sina Vladana Milojevića bolji od Tekstilca!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog su upisali ubedljivu pobedu od 3:0 nad Tekstilcem na svom terenu, prekidajući tako seriju od dva uzastopna poraza u Superligi. Povratak na teren na Banovom brdu protekao je u znaku domaćina, a posebno se istakao slalom Sisoka u poslednjem minutu utakmice, koji je zapečatio sudbinu Tekstilca.

Čukarički je odigrao izuzetno efikasnu utakmicu, postigavši tri gola, dok je odbrana bila na visini zadatka. Savršenstvo racionalnosti pokazali su Beograđani, postigavši tri gola iz četiri pokušaja, dok su Odžačani imali šest pokušaja, ali nijedan nije završio u mreži.

Foto: Starsport

Detalj sa meča: Čukarički - Tekstilac

Interesantno je istaći da je novopečeni mladi reprezentativac Srbije Vojin Serafimović zauzeo mesto u štoperskom tandemu umesto iskusnog Vukašina Jovanovića. Serafimović je već u šestom minutu postigao gol glavom, nakon idealnog centaršuta Docića iz slobodnog udarca.

Domaći su duplirali prednost u 31. minutu, kada je Melo uspeo da stigne gotovo izgubljenu loptu pre protivničkih igrača i pošalje je u mrežu, čime je Čukarički stigao do rezultata 2:0. Tekstilac je imao nekoliko prilika tokom meča, ali je odbrana domaćih bila neprobojna. Čukarički je takođe imao nekoliko šansi da poveća prednost, ali je golman Tekstilca uspešno odbranio udarce.

Na kraju, Čukarički je slavio ubedljivu pobedu od 3:0, dok je Tekstilac ostao bez bodova na Banovom brdu.

U drugom meču, Radnički iz Niša nastavio je sa porazima na gostovanjima, ovog puta od IMT-a rezultatom 3:1, u premijernoj utakmici sedmog kola Superlige. Sa ovim porazom, ekipa će na reprezentativnu pauzu kao jedina u ligi bez nerešenog rezultata.

Traktoristi ostvarili su drugi vezani trijumf, ovog puta protiv Radničkog, čime su otišli na dvonedeljni brejk u sjajnom raspoloženju. Golovi Zulfića, Stevanovića i saradnja francuske veze Kur-Batis, doprineli su pobedi Traktorista.

Prvo poluvreme utakmice obeležilo je iznenađujuće loše izvođenje igre, sa čak 27 prekršaja i nedostatkom prilika. Međutim, Zulfić je probudio publiku svojim udarcem sa oko 30 metara, dok je Manojlović na golu Radničkog sprečio nekoliko pokušaja IMT-a.

Iako je Radnički imao priliku za preokret u drugom poluvremenu, IMT je uspeo da poveća vođstvo zahvaljujući akcijama Stevanovića i francuske veze Kur-Batis. Pokušaji Radničkog da se vrate u igru nisu bili dovoljni, te je ekipa doživela poraz od IMT-a.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading