HAOS U PARIZU! NESTALA PARAOLIMPIJKA! Otišla je u restoran, a nakon toga joj se gubi svaki trag! (FOTO)

Autor:

Sport

31.08.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi tragaju za njom.

HAOS U PARIZU! NESTALA PARAOLIMPIJKA! Otišla je u restoran, a nakon toga joj se gubi svaki trag! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Prema informacijama francuskih medija, paraolimpijka iz Ruande nestala je u Parizu pre nekoliko dana i od tada joj se gubi svaki trag. Identitet sportistkinje još uvek nije poznat javnosti, a njeno nestajanje izazvalo je veliku zabrinutost u svetu sporta.

Dok traje potraga za nestalom paraolimpijkom iz Ruande, reprezentativka u sedećoj odbojci, Čordaš, nalazi se u fokusu zbog svojih izuzetnih sportskih dostignuća. Ona je uspela da se plasira u finale Paraolimpijskih igara u Parizu, gde će imati priliku da se bori za medalju i donese veliku radost svojoj zemlji.

 

 


Nestanak paraolimpijke izazvao je reakciju predsednika Olimpijskog komiteta Ruande, koji je odmah prijavio slučaj francuskom tužilaštvu. Istraga je odmah pokrenuta, a nadležne institucije preduzimaju sve neophodne korake kako bi pronašle nestalu sportistkinju i osigurale njenu sigurnost.

Ovo nije prvi put da sportisti nestaju tokom velikih sportskih događaja. Prema podacima iz prošlosti, na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, više sportista iz različitih zemalja je nestalo iz Olimpijskog sela, što je izazvalo zabrinutost i privuklo pažnju javnosti.

Nestanak paraolimpijke iz Ruande izazvao je veliku zabrinutost u svetu sporta, a društvene mreže su preplavljene porukama podrške i nade za njen siguran povratak. Nadamo se da će istraga dati rezultate i da će paraolimpijka uskoro biti pronađena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading