JAKO DIRLJIVA SCENA! Nemanja Vico na ovaj način uspavljuje svoju ćerkicu! (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

31.08.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Jelena je sve zabeležila.

JAKO DIRLJIVA SCENA! Nemanja Vico na ovaj način uspavljuje svoju ćerkicu! (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Vaterpolo reprezentativac Srbije i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu Nemanja Vico, nedavno je dobio ćerku, koju su on i njegova supruga Jelena Vico nazvali Mila.

Supruga Nemanje Vica, Jelena Vico je usnimila vaterpolistu dok uspavljuje njihovu mezimicu, samo nedelju dana nakon što se rodila.

Na samom snimku možemo primetiti koliko je naš vaterpolo reprezentativac presrećan što ima priliku da drži Milu u svom naručju.

 

 

Ovo je jako dirljiva scena između oca i ćerke, i već možemo da vidimo koliko će razmaziti svoju malu Milu.

Podsetimo, Nemanja se nedavno vratio iz Pariza sa Olimpijskih igara gde je osvojio zlatnu medalju za Srbiju sa vaterpolo reprezentacijom. Kada se kaže "Doček na balkonu", svima je odmah jasno: Srbija je napravili veliki sportski uspeh. A bilo ih je u prethodnih 16 olimpiskih dana - više.

Baš zato, doček sjajnih srpskih olimpijaca u Beogradu protekao je veličanstveno. Možda i lepše od svih prethodnih. Više od dva sata pre izlaska sportista na čuvenu terasu skupštine grada Beograda, nekadašnjem Starom dvoru, hiljade ljudi su strpljivo čekale heroje nacije, i to - spremno. Narod je bio ogrnut srpskim trobojkama, nosio je i dresove košarkaša, i vaterpolo kapice, bile su tu i šajkače, i transparenti, i kape u bojama srpske zastave...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading