NEMANJA VICO OBJAVIO PRVU FOTOGRAFIJU SA ĆERKOM: Mala Mila otapa svačije srce (FOTO)

Autor:

Sport

24.08.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad srećnija godina za našeg vaterpolistu.

NEMANJA VICO OBJAVIO PRVU FOTOGRAFIJU SA ĆERKOM: Mala Mila otapa svačije srce (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Nemanja Vico

Supruga vaterpoliste Nemanje VicaJelena Nikolić se porodila pre dva dana i na svet je donela ćerku.

Vaterpolista se odmah, na dan rođenja ćerke, oglasio putem svog Instagram profila, gde je objavio fotografiju sa porukom za nju, koja je tek došla na svet, a zove se "Mila".

Danas je Nemanja Vico objavio i prvu fotografiju sa svojom, sada već dva dana starom, ćerkom, kako je nežno drži u naručju. U opislu fotografije je na francuskom jeziku napisao "Volim te" sa emotikonom srca.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Ponosni tata Nemanja je organizovao proslavu u čast rođenja svoje ćerkice, okupivši članove porodice i prijatelje isti dan kada se njegova supruga Jelena porodila.

Podsetimo, Nemanja se pre nekoliko dana vratio iz Pariza sa Olimpijskih igara gde je osvojio zlatnu medalju za Srbiju sa reprezentacijom. Kada se kaže "Doček na balkonu", svima je odmah jasno: Srbija je napravili veliki sportski uspeh. A bilo ih je u prethodnih 16 olimpiskih dana - više. Baš zato, doček sjajnih srpskih olimpijaca u Beogradu protekao je veličanstveno. Možda i lepše od svih prethodnih. Više od dva sata pre izlaska sportista na čuvenu terasu skupštine grada Beograda, nekadašnjem Starom dvoru, hiljade ljudi su strpljivo čekale heroje nacije, i to - spremno. Narod je bio ogrnut srpskim trobojkama, nosio je i dresove košarkaša, i vaterpolo kapice, bile su tu i šajkače, i transparenti, i kape u bojama srpske zastave...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading