MEDALJE SE NIŽU KAO NA TRACI! Srbijo, raduj se! Nikola je osvojio novo ODLIČJE za svoju državu!

Autor:

Sport

31.08.2024

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raste broj medalja u Parizu za naše paraolimpijce.

MEDALJE SE NIŽU KAO NA TRACI! Srbijo, raduj se! Nikola je osvojio novo ODLIČJE za svoju državu!

Foto: Profimedia

Srpski paratekvondista Nikola Spajić ostvario je veliki uspeh na Paraolimpijskim igrama u Parizu, pobedivši svog rivala Klara Lopesa de Oliveiru rezultatom 20:5.

Već na samom početku borbe, Spajić je pokazao dominaciju i poveo sa 6:0, što je bio samo početak njegove impresivne igre.

Iako je Brazilac uspeo da stigne do prvog poena, Spajić je odgovorio još snažnije, ređajući poene i stižući do velikog vođstva od 16:3. Nastavio je da uvećava svoju prednost do konačnih 20:5, obezbedivši plasman u četvrtfinale.

Republika

Foto: Youtube/Printscreen/Sport sa srcem

Nikola Spajić

U narednoj fazi takmičenja, Nikola Spajić će se suočiti sa glavnim favoritom za zlatnu medalju, Jua Jeongunom iz Južne Koreje.

Ovaj meč očekuje se u 12.32 časova, a Spajić će imati priliku da pokaže svoje umeće i borbeni duh protiv jednog od najjačih takmičara u kategoriji. S obzirom na dosadašnje uspehe i borbenost koju je pokazao, Nikola ulazi u ovo veliko takmičenje sa velikim samopouzdanjem i motivacijom da ostvari još jedan izuzetan rezultat.

Nikola Spajić je svojom ubedljivom pobedom pokazao izuzetnu spremnost i veštinu, stekavši poštovanje i divljenje kako publike, tako i svojih protivnika. Njegovo dalje takmičenje na Paraolimpijskim igrama u Parizu pruža priliku da srpski paratekvondista pokaže svoj vrhunski talenat i ostvari još veće uspehe. Svi ljubitelji sporta sa nestrpljenjem iščekuju njegovu narednu borbu, uz nadu da će Nikola Spajić nastaviti da briljira na velikoj sportskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading