ŠOK! Čuvena odbojkašica pronađena mrtva u svom stanu! (FOTO)

Autor:

Sport

29.08.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragične vesti.

ŠOK! Čuvena odbojkašica pronađena mrtva u svom stanu! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Odbojkaški svet je potresen vestima o tragičnoj smrti 29-godišnje Viktorije Pilar, reprezentativke Portorika i članice turskog kluba Nilufer Beledijespor. Kako su saopštili iz kluba, Pilar nije došla na jutarnji trening što je izazvalo zabrinutost među saigračicama i trenerima. Menadžerka kluba je otišla u njenu kuću gde je pronašla telo mlade odbojkašice.

Tačan uzrok smrti Viktorije Pilar još uvek nije poznat, a tužilaštvo je preuzelo slučaj kako bi sprovelo istragu. Ova tragična vest je šokirala odbojkašku zajednicu i sve one koji su poznavali Viktoriju kao vrsnu sportistkinju i dragu osobu.

Foto: Profimedia

Viktorija Pilar

Viktorija Pilar je prošle sezone prešla iz francuskog tima Bezije u turski klub Nilufer Beledijespor. Njen talenat i predan rad su je doveli do pozicije standardne članice reprezentacije Portorika, a njen doprinos timu bio je neizostavan. Njeni saigrači i sportski kolege su izrazili duboko žaljenje zbog njene iznenadne smrti.

Samo dan pre tragičnog događaja, Viktorija je aktivno učestvovala na treningu, kako je pokazivala na društvenim mrežama, gde je delila svoje pozitivno raspoloženje sa pratiocima. Njen iznenadni odlazak ostavlja mnoge u šoku i tugi. Ostaje da se vidi šta će istraga otkriti o uzroku smrti Viktorije Pilar, a odbojkaška zajednica će zauvek pamtiti njen doprinos sportu i izražavati saučešće njenim najbližima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading