IMA TELO OD MILION DOLARA, A USAMLJENA: Najzgodinija odbojkašica koja je zapalila sve mreže ne može da nađe momka!

Autor:

Sport

18.08.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je muškarac vrlo inteligentan, štreberski tip, oči mi zasjaju i zaljubljena sam - navela je ona.

IMA TELO OD MILION DOLARA, A USAMLJENA: Najzgodinija odbojkašica koja je zapalila sve mreže ne može da nađe momka!

Foto: printscreen/Instagram/ keyt.alves

Kej Alves

Brazilska odbojkašica Kej Alves (24) postala je svetski poznata ličnost zahvaljujući svojoj odluci da se istakne na platformi za odrasle. Njen nagli uspon doveo ju je do neverovatne popularnosti na društvenim mrežama, gde je na Instagramu prati više od 16 miliona ljudi.

Odluka da naplati svoju lepotu i atribute dovela ju je do neverovatnog finansijskog uspeha, pri čemu je počela da zarađuje čak 50 puta više nego od odbojke. Otkrila je svoje planove o preseljenju u SAD kako bi putem interneta zaradila još veće bogatstvo, što svedoči o njenom ambicioznom duhu i preduzetničkom stavu.

Iako je njen uspeh na društvenim mrežama zasenio njenu sportsku karijeru, Kej Alves je ostvarila san i slikala se za "Plejboj". Njena popularnost i uticaj su dosegli globalne razmere, što ju je dovelo do brojnih interesantnih prilika van terena.

Osim sportskog uspeha, Kej Alves je privukla pažnju javnosti i svojom iskrenošću u vezi sa svojim ljubavnim životom. Priznala je da je sapioseksualka i istakla teškoću u pronalaženju partnera koji zadovoljava njen kriterijum za inteligenciju. Ova iskrenost je dodatno produbila interesovanje javnosti za njen život van terena.

- Kad je muškarac vrlo inteligentan, štreberski tip, oči mi zasjaju i zaljubljena sam. Ali teško je pronaći takvog muškarca - rekla je Alves.

Njena priča predstavlja jedinstvenu kombinaciju sportskog talenta, preduzetničkog duha i iskrenosti u izražavanju ličnih interesovanja. Kej Alves je postala ikona savremenog doba, inspirišući mnoge svojom hrabrošću i autentičnošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading