GROBARI U TRANSU! Partizan doveo reprezentativca!

Autor:

Sport

27.08.2024

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima iskustvo igranja u Ligi šampiona.

GROBARI U TRANSU! Partizan doveo reprezentativca!

Foto: Starsport

Grobari

Dovedeno je i deseto pojačanje u Partizan! Stigao je Seid Heidarirad, reprezentativni čuvar mreže Irana koji je do sada nosio dres Dinama iz Bukurešta. Posle sedam godina u Rumuniji u kojima je igrao Ligu šampiona i završnicu Lige Evrope sa ovim klubom, "Sportski žurnal" prenosi da Iranac stiže u Beograd. 

Partizan već ima iskusne Luku Arsenića i Nemanju Marjanvoića, mladi reprezentativac Srbije Nikola Zorić je stigao kao pojačanje iz Benfike, ali očigledno da je plan da on skuplja iskustvo pored starijih kolega.

Heidarirad će sigurno biti prvi izbor, a videćemo u kakvoj je formi stigao već 12. septembra u Superkupu Srbije protiv Vojvodine. Moguće je da je ovo bila i hitna intervencija trenera Đorđa Ćirkovića posle jako lošeg nastupa crno-belih na turniru na Ohridu gde je Partizan izgubio od Vardara i Celja.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Seid Heidarirad

Heidarirad ima veliko iskustvo, uskoro puni 34 godine, a iz tima Dinama ga je "izbacio" Vladimir Cupara. Reprezentativac Srbije se zacementirao na golu sjajnim odbranama prošle sezone. Iranac koji stiže u Beograd je u Rumuniji dobio nadimak Nindža, a osvojio je 15 trofeja - šest titula, pet superkupova i četiri kupa.

Partizan se ozbiljno pojačao između dve sezone i pokušaće da posle decenije prekine dominaciju Vojvodine. Prošle godine su osvojili kup, a sada žele i šampionsku titulu. Osim golmana iz Irana, dovedeni su: desni bek Nikola Crnoglavac, srednji bek Miha Kotar, desna krila Marko Vasić i Lazar Anđelković, levo krilo Bojan Madžovski, pivoti Nemanja Matković i Filip Leovac, golman Nikola Zorić i Radan Kovačević,

Lideri ekipe iz prošle sezone, Nikola Zečević, Mladen Šotić, Nemanja Marjanović, Veljko Popović i Nemanja Obradović, produžili su ugovore sa crno-belima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading