"MILA, LJUBAVI MOGA ŽIVOTA..." Naš vaterpolista RASPLAKAO prvim obraćanjem nakon rođenja ĆERKE, spomenuo i Jelenu!

Autor:

Zabava

22.08.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Vico uveliko proslavlja rođenje ćerke Mile, kojoj se javno obratio.

"MILA, LJUBAVI MOGA ŽIVOTA..." Naš vaterpolista RASPLAKAO prvim obraćanjem nakon rođenja ĆERKE, spomenuo i Jelenu!

Foto: Instagram.com

Nemanja Vico i Jelena Nikolić

Supruga vaterpoliste Nemanje Vica, Jelena Nikolić se porodila jutros i na svet je donela ćerku.

Jelena Nikolić, influenserka poznatija kao Cobeliks i Bejbituna, nedavno je stupila u brak sa našim zlatnim vaterpolistom Nemanjom Vicom, a nakon venčanja odmah je promenila prezime. Na slici vozačke dozvole, koju je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, jasno se vidi da se sada preziva Vico.

Vaterpolista se odmah oglasio putem svog Instagram profila, gde je objavio fotografiju sa porukom za ćerku, koja je tek dopla na svet, a zove se "Mila".

- Dobrodošla Mila, ljubavi moga života... Vole te mama i tata - napisao je vaterpolista, a čestitke su se samo nizale, pa je Nemanja iste delio putem pomenute društvene mreže.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nemanja Vico, Instagram

Podsetimo, Nemanja se pre nekoliko dana vratio iz Pariza sa Olimpijskih igara gde je osvojio zlatnu medalju za Srbiju sa reprezentacijom. Kada se kaže "Doček na balkonu", svima je odmah jasno: Srbija je napravili veliki sportski uspeh. A bilo ih je u prethodnih 16 olimpiskih dana - više. Baš zato, doček sjajnih srpskih olimpijaca u Beogradu protekao je veličanstveno. Možda i lepše od svih prethodnih. Više od dva sata pre izlaska sportista na čuvenu terasu skupštine grada Beograda, nekadašnjem Starom dvoru, hiljade ljudi su strpljivo čekale heroje nacije, i to - spremno. Narod je bio ogrnut srpskim trobojkama, nosio je i dresove košarkaša, i vaterpolo kapice, bile su tu i šajkače, i transparenti, i kape u bojama srpske zastave...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading