DA LI U RATU IPAK IMA LJUBAVI? Evo kako se van staze druže čuveni piloti Formule 1! (FOTO)

Autor: Republika/ M.B.

Sport

24.08.2024

13:17 >> 15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljenici publike.

DA LI U RATU IPAK IMA LJUBAVI? Evo kako se van staze druže čuveni piloti Formule 1! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Luis Hamilton će napustiti Mercedes i pridružiti se Ferariju na kraju sezone 2024. godine, nakon što je aktivirao klauzulu o raskidu u ugovoru sa Srebrnim Strelama koji bi inače istekao naredne sezone. U Ferariju ga čeka timski kolega Šarl Lekler, koji je produžio svoj postojeći ugovor na početku sezone.

Iako trenutna sezona Formule 1 ne donosi veliko rivalstvo između Monegašanina i Hamiltona, okolnosti bi se mogle drastično promeniti ako jedan od njih stekne ozbiljne šanse za osvajanje šampionata sledeće sezone. Međutim, van staze, ove dve vozačke zvezde doživele su neobičnu i prijateljsku "svađu" u poslednjih nekoliko nedelja.

Naime, tokom trke u Majamiju, Lekler je sa svojim psom, minijaturnim dugodlakim jazavičarom Leom, privukao značajnu pažnju u padoku. Leo, koji je dobio i sopstvenu legitimaciju sa imenom i prezimenima Šarla i njegove devojke - Lekler Sent Mlo, redovno je prisutan na trkama. To je izazvalo poređenja sa Roskom, buldogom koji dugi niz godina prati sedmostrukog šampiona iz Mercedesa.Rosko je postao poznat među ljubiteljima Formule 1 kao Hamiltonov verni saputnik, a sada je i Leo dobio svoju priliku da postane omiljeni ljubimac u padoku.

Hamilton je nedavno na svom Instagram nalogu podelio slike na kojima su on i Rosko, zajedno sa Leklerovim Leom, ponosno pozirali i mazili se. Ove slike su prikazale zajedničku igru između dva psa, što je dodatno zbližilo njihove vlasnike. Ova simpatična scena ne samo da je oduševila obožavaoce, već je i postavila znak pitanja o tome kako bi Formula 1 mogla izgledati u budućnosti.

Iako se čini da Lekler i Hamilton trenutno nemaju rivalstvo, njihova interakcija kroz pse sugeriše da bi sport mogao evoluirati ka većem prijateljstvu i zajedništvu među vozačima, u kojoj psi igraju ne samo ulogu kućnih ljubimaca, već i simbolizuju podršku i međusobno razumevanje.

Možda će, kako se nova sezona bude približavala, ovaj neobičan prijateljski "sukob" postati simbol jedne nove ere u Formuli 1, u kojoj se rivalstvo može pretvoriti u partnerstvo, a borbe na stazi mogu biti ublažene prijateljstvom izvan nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading