ČUVENA FIGURA FORMULE 1 PREDVIĐA: Evo koji pilot će obeležiti deceniju!

Autor: Republika/ M.B.

Sport

23.08.2024

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Poseduje sve što mu je potrebno da postane šampion."

ČUVENA FIGURA FORMULE 1 PREDVIĐA: Evo koji pilot će obeležiti deceniju!

Foto: www.profimedia.rs

Flavio Brijatore, savetnik tima Alpine i nekadašnja ključna figura u Formuli 1, nedavno je izrazio veliko poverenje u potencijal Oskara Pijastrija, ističući da mladi Australijanac ima sve što je potrebno da postane svetski šampion. U razgovoru sa Edijem Džordanom i Dejvidom Kultardom, Brijatore je pohvalio Pijastrijevu sposobnost i najavio svetlu budućnost za ovog talentovanog vozača.

Brijatore, koji je poznat po svom dugogodišnjem iskustvu u F1, uključujući i rad sa nekim od najpoznatijih imena u sportu, rekao je da je najviše impresioniran Markom Veberom, sadašnjim menadžerom Pijastrija. Veber, koji je bio blizak saradnik Brijatorea tokom 15 godina, smatra se jednim od najvažnijih figura u Formuli 1. 

- Iskreno, osoba koja me je najviše impresionirala u F1 je Mark Veber. On je jedna od najboljih osoba koje sam upoznao u Formuli 1. Oduvek je bio lojalan, iskren i pravi prijatelj - izjavio je Brijatore.

 

S obzirom na svoje dugogodišnje iskustvo i blizak odnos sa Veberom, Brijatore je sa velikim optimizmom govorio o budućnosti Oskara Pijastrija.

- Ako Oskar sledeće sezone ne postane šampion, biće 2027. Naravno, uslov je da Meklaren ima ovako dobar bolid. Rekao sam pre nekoliko trka da će Oskar obeležiti sledeću deceniju i stojim iza toga. Poseduje sve što mu je potrebno da postane šampion - dodao je Brijatore.

Pijastri je nedavno zabeležio prvu pobedu u karijeri na trci za Veliku nagradu Mađarske, a njegov talenat i potencijal očigledni su od početka njegove "ruki" sezone. Njegovi performansi su mu omogućili da stekne poštovanje i priznanje u svetu F1, a njegov razvoj kao vozača prate veliki entuzijazam i očekivanja. Pored nedavne pobede, Pijastri je kontinuirano pokazivao vrhunski nivo vozačkih veština i takmičarske mentalnosti.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Oskar Pijastri

Brijatoreva izjava daje dodatni impuls optimizmu u vezi sa Pijastrijevom budućnošću i potencijalom. Sa podrškom Vebera i mogućnošću da se razvija u konkurentnom bolidu kao što je onaj iz Meklarena, Pijastri se nalazi na prekretnici svoje karijere. Ako nastavi ovim putem i uz podršku tima, nije čudno što mnogi veruju da bi mogao da postane jedan od vodećih vozača u narednim godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading