OGLASIO SE VAŽAN ŠRAF RED BULA: Kojeg osvajača Velike nagrade će zameniti Lijam Loson?

Autor: Republika/ M.B.

Sport

22.08.2024

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta li čeka Red Bul u septembru?

OGLASIO SE VAŽAN ŠRAF RED BULA: Kojeg osvajača Velike nagrade će zameniti Lijam Loson?

Foto: Tanjug/AP

Serhio Perez i Maks Ferštapen

Novo Zelandjanin Lijam Loson, mladi i talentovani vozač, imao je zapažen nastup tokom prošlogodišnjeg šampionata Formule 1, dok je vozio za tim AlfaTauri. Njegov performans tokom sezone je privukao pažnju mnogih ljubitelja motosporta i stručnjaka, ali uprkos sjajnim rezultatima i impresivnim vožnjama, Loson nije uspeo da obezbedi stalnu poziciju u timu. Ovo je svakako bilo razočaravajuće za njega i njegove obožavaoce, jer je pokazao značajan potencijal i sposobnost da se takmiči na najvišem nivou.

Situacija u Formuli 1 je dinamična i često se menja, a jedan od faktora koji može uticati na Losonovu budućnost je trenutna pozicija vozača u timovima koji su povezani sa Red Bulom. Konkretno, vozači kao što su Serhio Perez i Danjiel Rikardo, koji su trenutno deo sestrinskih timova austrijskog giganta, nisu imali značajan uspeh ove sezone. Ovo stvara određenu tenziju u timovima, zbog čega bi se mogla otvoriti mogućnost za novog talentovanog vozača da se dokaže.

Helmut Marko, ključna figura u Red Bul Rejsing timu i odgovoran za razvoj mladih vozača, nedavno je izneo izjavu za "Kleine Zeitung" u kojoj je nagovestio da će Lijam Loson dobiti priliku u 2025. godini. Marko je istakao da Loson svakako ima budućnost u Formuli 1 i da će mu biti pružena šansa da se takmiči u nekim od timova. Ipak, Marko je dodao da još uvek nije odlučeno u kojem će timu Loson voziti, što ostavlja prostor za spekulacije i dodatna razmišljanja o mogućim prelazima i promenama u sastavima timova.

- Lijam će sledeće godine voziti jedan od naših bolida, odluka će pasti u septembru - izjavio je Helmut Marko.

 

 

Ova izjava otvara brojne mogućnosti za Lijama Losona, koji se sada mora fokusirati na pripreme i usavršavanje svojih veština kako bi bio spreman za novu priliku koja mu se može ukazati. Formula 1 je poznata po svojoj nepredvidivosti i često se događaju brze promene koje mogu otvoriti vrata novim talentima. Losonova sposobnost da se prilagodi i iskoristi šanse koje mu se pružaju biće ključna za njegovu budućnost u ovom prestižnom sportu.

Za sada, svi očigledno iščekuju da vide kako će se situacija razvijati i koja će konačna odluka biti donesena u vezi sa Losonovim mestom u Formuli 1. Njegov talenat i radna etika su već prepoznati, i ako nastavi da pokazuje posvećenost i kvalitet, sigurno će imati priliku da se takmiči na najvišem nivou i ostavi značajan trag u ovom uzbudljivom sportu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading