ĐOKOVIĆ ZADAO OZBILJAN IZAZOV POZNATOM SPORTISTI: Nole odgovorio Slovencu!

Autor:

Sport

17.08.2024

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživa Novak u odmoru.

ĐOKOVIĆ ZADAO OZBILJAN IZAZOV POZNATOM SPORTISTI: Nole odgovorio Slovencu!

Foto: Profimedia

Nakon što je Tadej Pogačar podelio snimak Novaka na društvenim mrežama, poznati srpski teniser je započeo urnebesnu prepisku sa najboljim biciklistom sveta u ovom trenutku. Sve je počelo kada je Đoković objavio snimak na Instagram profilu, prikazujući svoju pripremu za US Open vozeći bicikl kroz planinske predele, uz kratki komentar na račun Pogačara.

Slovenac se brzo javio, deleći Đokovićev snimak uz opis "Isti ja" na svom Storiju, što je započelo zanimljivu interakciju između dvojice vrhunskih sportista. Ubrzo nakon toga, Novak je postavio izazov Tadeju Pogačaru, predlažući da on riternira servis na tenisu, dok bi se Novak trudio da ga prati uz planinu u sprintu na 100 metara. Ovaj izazov je izazvao pažnju javnosti i postao predmet interesovanja, dok su obožavaoci i mediji s nestrpljenjem očekivali odgovor slovenačkog biciklističkog asa.

- Imam izazov: Ti meni da riterniraš servis na tenisu. Ja tebe pokušam da pratim uz planinu 100m sprint. Može? - poručio je Novak.

Foto: Printscreen

Novak Đoković izaziva Pogačara

Ovaj događaj još jednom je istakao Novakov sjajan sportski duh, pokazujući da je spreman da se oproba u različitim disciplinama i da neguje prijateljski odnos sa drugim vrhunskim sportistima. S obzirom na njegovu predanost i posvećenost, nije iznenađenje što je odlučio da postavi ovakav izazov upravo pred četvrti Grend slem u sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading