SUSTIŽEM SVOG ČOVEKA! Jelena Đoković pokazala u čemu je bolja od Novaka!

Autor:

Sport

17.08.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Đoković uživa!

SUSTIŽEM SVOG ČOVEKA! Jelena Đoković pokazala u čemu je bolja od Novaka!

Foto: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković nedavno je osvoji zlato na Olimpijskim igrama u Parizu. Nole je ovim neverovatnim podvigom kompletirao trofeje u svojoj karijeri i tako dokazao da mu nema ravnog. Za srpskog asa je ovo je sve bilo jako emotivno, kao i za sve njegove navijače.

Poznato je da je Novak odličan u svim sportovima, ali u jednom baš i nije. Naime, Jelena Đoković je objavila na svom instagram profilu kako njih dvoje voze biciklu, ali se vidi da je Jelena ispred Noleta, a to je i napisala u svojoj objavi.

- Sustižem svog čoveka - poručila je Jelena.

Novak i Jelena su pokazatelj skladnog i uspešnog braka i da im ništa ne može stati na put. Kruna njihovog zajedničkog života jesu dvoje dece Stefan i Tara koji takođe privlače dosta pažnej javnosti. Oni na skorom svakom meču podržavaju Noleta, a Tara je u finalu Olimpijskih igara postala hit, pošto je došla sa natpisom ''Tata je najbolji''.

Đoković se sada sprema za US Open gde brani titulu i sigurno će biti sa dosta optimizma, pogotovu nakon dugo očekivanon zlata na Olimpijskim igrama. Biće to zanimljiv turnir, a Novaku će najveća pritnja biti u vidu Karlosa Alkaraza i Janika Sinera, ma da je Španac siugnro sa većim motivom zbog poraza u finalu Olimpijskh igara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading