VELIKA BORBA U AUSTRIJI: Banjaja došao do trijumfa nakon teške trke!

Autor:

Sport

17.08.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična trka.

VELIKA BORBA U AUSTRIJI: Banjaja došao do trijumfa nakon teške trke!

Foto: Profimedia

Aktuelni šampion Moto GP, Frančesko Banjaja, ostvario je još jednu pobedu na sprintu Velike nagrade Austrije. Uzbudljiva trka donela je nekoliko preokreta i zanimljivih trenutaka na stazi.

Banjaja je preuzeo vodeću poziciju na samom startu trke, ali se brzo našao pod pritiskom Horhea Martina. Martin je uspeo da se probije ispred Banjaje, ali je nakon greške na stazi, Banjaja ponovo preuzeo vođstvo.

Foto: Profimedia

 

Tokom trke, videli smo nekoliko uzbudljivih trenutaka, uključujući i kontakt između Enee Bastijaninija i Franka Morbidelija, koji je rezultirao prelaskom Bastijaninija ispred Morbidelija. Takođe, neizbežna uzbuđenja na stazi uključivala su i pad Marka Markeza, koji je završio svoje učešće u trci.

Horhe Martin se zahvaljujući svom drugom mestu poravnao sa Banjajom u generalnom plasmanu, ali Banjaja i dalje drži vodeću poziciju zbog većeg broja pobeda. Ostali vozači koji su se istakli na trci, poput Enee Bastijaninija, Džeka Milera i Franka Morbidelija, takođe su ostvarili značajan rezultat i osvojili bodove.

Velika nagrada Austrije je još jednom potvrdila zašto je Moto GP jedna od najuzbudljivijih trkačkih serija, pružajući gledaocima nezaboravne trenutke na stazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading