KAD JE PRIZNAO DA JE GEJ, KAO DA ME UBO NOŽEM U SRCE! Kad posle 15 GODINA braka MUŽ kaže da je HOMO, kako da reaguješ?

Autor:

Sport

17.08.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kora je najveća žrtva

KAD JE PRIZNAO DA JE GEJ, KAO DA ME UBO NOŽEM U SRCE! Kad posle 15 GODINA braka MUŽ kaže da je HOMO, kako da reaguješ?

Foto: www.profimedia.rs

Kora i ralf

Bivši vozač Formule 1 Ralf Šumaher privukao je pažnju prošlog meseca kada je na Instagramu podelio fotografiju sa svojim partnerom, javno priznajući svoju homoseksualnost. Pored slike, brat sedmostrukog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera napisao je: "Najlepša stvar je kada imate pravog partnera u životu s kojim možete sve deliti.

Šumaherov sin, David Šumaher, sam profesionalni vozač, javno je izrazio podršku očevoj odluci, izražavajući svoje zadovoljstvo što je Ralf pronašao nekoga s kim se oseća udobno i zaštićeno, bez obzira na pol.

Međutim, Ralfova bivša supruga, Kora, sa kojom je bio u braku 14 godina pre razvoda 2015. godine, imala je drugačiju reakciju.

Republika

Foto: intagram.com/printscreen

Kora Šumaher

- Voljela ih da me Ralf uključio ili barem uradio nešto da budem deo njegove odluke, to bi bio znak poštovanja. Tokom njegove karijere u F1 bilo je mnogo glasina. Zamolila sam ga da pojasni je li ono što se priča istina, ali on je to uvek poricao i govorio mi da sve umišljam i da mi treba pomoć psihologa, rekla je Kora i dodala:

- Kad je izneo sve u javnost, bilo je to poput uboda nožem u srce. Tako nešto uvek utiče na okolinu, uključujući i bivšu ženu s kojom ste dobili dete. Danas osećam kao da me u braku iskorišćavao i kao da sam protraćila svoje najbolje godine. Postavljam sebi puno pitanja. Je li bio iskren prema meni? Ima još i nešto važnije, voli li me? Slepo sam mu verovala i njegova reč je bila zakon za mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ivana

17.08.2024 10:00

Tako vecina muskaraca u svemu. Samo se sebi okrenuti, svom usavrsavanju i putu i deci ako su u prici.