BIVŠI UČESNIK "ELITE" POKAZAO DEVOJKU: Prozivali su ga da je GEJ, a on sad svima stavio do znanja KAKVA JE MUŠKARČINA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi i dalje misle da mu je to samo marketinški trik!

BIVŠI UČESNIK "ELITE" POKAZAO DEVOJKU: Prozivali su ga da je GEJ, a on sad svima stavio do znanja KAKVA JE MUŠKARČINA (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Bivši učesnik "Elite" Božidar Ristanović, poznatiji kao Boža Džons, koji je ušao u rijaltiji ušao kao neafirmisan pevač, često je bio na meti prozivki da voli muškarce, pa je ovog leta na Crnogorskom primorju rešio da pokaže devojku i svima zapuši usta. 

Naime, cimeri nimalo nisu štedeli Džonsa, ni u "Eliti", kao ni u "Zadruzi" u kojoj je prethodno učestvovao, te su mu lepili svakakve etikete na čelo, a jedna od njih je i da je gej.

Boža se u više navrata suprotstavljao tome, a sada je dokumentovano stao u kraj svim zlim jezicima. Naime, Boža je objavio fotografije na kojima se vidi kako se ljubi sa devojkom i kako se sa njom drži za ruke. Iako i dalje ima nevernih Toma koji su pomislili da mu je to samo marketinška fora, više je onih koji veruju da se zaista zaljubio i da uživa na moru.

Podsetimo, upravo je Boža Džons danas bombastično najavio dolazak njegove rijaliti sestre Maje Marinković u Crnogorsko primorje. Iako su se mnogi ponadali da konačno dolazi da "izgrmi" kao svih prethodnih hodina, na kraju se ipak ispostavilo da Marinkovićeva dolazi u pratnji od nedavno zvaničnog dečka Stanislava Krofaka što već u najavi podrazumeva da to neće biti ista Maja koja je svakog leta u Crnoj Gori pravila lom. 

U svakom slučaju, prijatelji poput Bože Džonsa će joj se u svakom slučaju obradovati, a sada mogu da uživaju i u četvoro pošto se u međuvremenu i on snašao, pa će ga zateći u paru.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading