PRIČA SE DA JE GEJ: Osvanule nove fotke Leonarda Dikaprija sa 23 godine mlađom devojkom, za koju kažu da mu je PARAVAN!

Autor:

Zabava

06.08.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudski glumac doživeo nezgodu na letovanju, ali sve je to palo u drugi plan zbog njegove veze sa 26-godišnjom manekenkom Viktorijom Ćereti.

PRIČA SE DA JE GEJ: Osvanule nove fotke Leonarda Dikaprija sa 23 godine mlađom devojkom, za koju kažu da mu je PARAVAN!

Foto: printscreen/youtube.com

Fotografije holivudskog glumca Leonarda Dikaprija (50) osvanule su u svetskim medijima, budući da je na njima prikazano kako glumac provodi vreme na letovanju sa 26-godišnjom italijanskom manekenkom Vitorijom Ćereti. Njihova veza izazvala je brojne spekulacije i kontroverze, a nedavno su se pojavile glasine da su se verili. Međutim, mnogi spekulišu da je posredi nešto sasvim drugo i da mu mlada lepotica služi samo kao paravan za njegovu pravu seksualnu orijentaciju.

Mnogi su primetili da Leonardo ima sklonost ka mnogo mlađim partnerkama, a njegova veza sa Vitorijom to dodatno potvrđuje. Njihova razlika od 23 godine često je tema diskusija, a najnovije fotografije para samo su dolile ulje na vatru.

Oskarovac i njegova devojka krstare Sardinijom na luksuznoj jahti. Glumcu se tokom uživanja na Sredozemnom moru desila nezgoda, što su paparaci zabeležili, dok društvene mreže ponovo bruje o njihovoj vezi.

Kako slike pokazuju, glumac je doživeo nezgodu, a u pomoć mu je priskočila devojka, kao i članovi posade jahte. Mnogi su upravo u ovim fotografijama prozreli kakav odnos glumac ima s devojkom i iz svega zaključili da je on, u stvari, naklonjen istom polu. Kritičari naglašavaju da slike s njihovog letovanja pokazuju da odnos para ne deluje kao zdrav jer, prema njihovom mišljenju, Leonardo gleda Vitoriju kao "komad mesa".

Komentari na društvenim mrežama su se nizali: "Ovakve devojke ga ne bi ni pogledale, sigurno su sa njim samo zbog njegovog uticaja, a on ih koristi da sakrije svoju istinsku orijentaciju", aludirajući na to da je glumac možda gej.

I ranije se spekulisalo da je glumac navodno gej, kao i da ne želi da taj detalj podeli javno, ali sve ostaje na nagađanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading