BRUTALNO: Evo kako je Evroliga najavila večiti derbi!

Autor:

Sport

17.07.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski klubovi izazivaju veliku pažnju u Evropi.

BRUTALNO: Evo kako je Evroliga najavila večiti derbi!

Foto: Starsport

Naredne sezone košarkaški navijači će imati priliku da uživaju u Evroligi gledajući svoje omiljene timove, Crvenu Zvezdu i Partizan. Ovo je izazvalo veliko interesovanje, a Evroliga je posvetila pažnju ovom događaju.

Datum prvog večitog derbija je već postavljen, a navijači već broje dane do ovog spektakla. Zvezda će biti domaćin prvog meča 21. novembra, dok će Partizan ugostiti večitog rivala 31. januara 2025. godine. Ovo će biti prilika da se vidi kako će se dva najveća srpska košarkaška kluba nositi u elitnom takmičenju.

Večiti rivali izazivaju veliku pažnju u Evropi, pa su iz najelitnijeg košarkaškog takmičenja na poseban način najavaili derbi između Zvezde i Partizana.

- Bitka za Beograd - stoji u objavi Evrolige.

 

 

Podsetimo, tim sa Malog Kalemegana je objavio detaljno uputstvo o rezervaciji sezonskih karata, što je obradovalo mnoge navijače. Očekuje se da će interesovanje za karte biti veoma veliko s obzirom na povratak ovih timova u Evroligu. Biće zanimljivo videti učešće večitih u Evroligi. 

Prošle sezona je bila razočaravajuća za oba kluba. Partizan je okončao sezonu kao 11. dok je Zvezde bila na 16. poziciji. Za narednu sezonu ciljvi su znatno visoki i očekuje se da oba kluba budu bolje plasirana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading