SKANDALOZNO! POZNATI TRENER NAPAO MMA BORCA: ''J****u ti majku''!

Autor:

Sport

12.07.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok obračun.

SKANDALOZNO! POZNATI TRENER NAPAO MMA BORCA: ''J****u ti majku''!

Foto: Tanjug/AP

Uoči spektakla koji će se održati u dvorani "Borik" u Banjaluci, petak je bio obilježen incidentom koji je potresao regionalnu MMA scenu. Naime, došlo je do sukoba između crnogorskog borca Miloša Janičića i trenera Marka Bojkovića, Ivana Đorđevića "Icka". Snimak koji je obišao društvene mreže prikazuje žestoku svađu i fizički sukob između Janičića i Đorđevića, koji je kulminirao Đorđevićevim napadom flašom na Janičića.

- J****u ti majku, sm**de jedan - naveo je ''Icko''.

A potom je usledio i odgovor.

- Pi*ka napada tamo gde zna da se ništa ne može dogoditi - poručio je Jančić.

 

 

Unatoč incidentu, očekuje se da će glavna borba večeri biti spektakularna, jer će se jedna od najvećih zvezda regionalne MMA scene, Marko Bojković, suočiti sa izazovom protiv Arlena "Benksa" Ribeire iz Brazila. Ova borba obećava uzbudljive trenutke i neizvesnost do samog kraja.

Miloš Janičić, kontroverzni crnogorski borac, takođe će se boriti na ovom događaju, a njegovo ime je već duže vreme praćeno različitim kontroverzama. Njegova ličnost i ponašanje van ringa često su tema rasprava među fanovima MMA sporta.

Pored glavne borbe večeri, očekuje se niz uzbudljivih mečeva i borbi koje će definitivno držati publiku u dvorani "Borik" na ivici svojih sedišta. Publika će imati priliku da uživa u vrhunskim borilačkim veštinama i adrenalinskim trenucima koje pruža MMA sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading