PODRHTAVANJE U HUMSKOJ: Partizan završio dva velika pojačanja!

Autor:

Sport

12.07.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli rešili pitanje deficitne pozicije.

PODRHTAVANJE U HUMSKOJ: Partizan završio dva velika pojačanja!

Foto: FK Partizan

Na nedavnom turniru u Rusiji, fudbalski klub Partizan suočio se sa ozbiljnim problemom nakon povrede Marka Živkovića, koji će zbog povrede morati da pauzira čitavih šest meseci. Odlaskom Aranđela Stojkovića, Partizan je ostao bez desnog beka, oslanjajući se isključivo na mladog Milana Roganovića. Međutim, brzo su pronašli rešenje za ovaj problem.

Kako saznaje "Mozzart sport", Partizan je ekspresno reagovao i angažovao talentovanog Vukašina Đorđevića iz Voždovca. Prema informacijama, Partizan će platiti simbolično obeštećenje za ovaj transfer, a takođe će imati pravo na 15% od narednog transfera ovog mladog fudbalera.

Foto: Starsport

Vukašin Đorđević

Vukašin Đorđević, koji ima samo 19 godina, bio je standardan u dresu Voždovca protekle sezone, odigravši čak 36 utakmica. Interesantno je da je na nekoliko mečeva bio i kapiten svog kluba, što svedoči o njegovom vođstvu i zrelosti na terenu. On takođe ima status bonusa u Superligi Srbije, a pored pozicije desnog beka, može pokriti i ulogu štopera, dodatno doprinoseći fleksibilnosti tima. Međutim, crno-beli su završili još jedno pojačanje na toj poziciji, a to je fudbaler Vojvodine Milan Lazarević. On ima 27 godina i deluje kao iskusnija opcija.

Foto: Starsport

Milan Lazarević

Tim iz Humske se sprema za početak nove sezone, a cilj je da se prekine dominacija Crvene zvezde koja traje već skoro deceniju. Biće zanimljivo videti kako će Aleksandar Stanojević posložiti kockice i kako će izgledati tim naredne takmičarske godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading