NEMILE SCENE UOČI FNC 17! Sukobili se Janičić i Bojkovićev tim! Kako li će tek biti u OKTAGONU? (VIDEO)

Autor:

Sport

12.07.2024

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije moglo bez "varnica".

NEMILE SCENE UOČI FNC 17! Sukobili se Janičić i Bojkovićev tim! Kako li će tek biti u OKTAGONU? (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Marko Bojković

Ove subote, dvorana "Borik" u Banjoj Luci biće poprište spektakla pod nazivom "FNC 18" koji će predstaviti borbu između jedne od najvećih zvezda regionalne MMA scene, Marka Bojkovića, i brazilskog borca Arlena "Benksa" Ribeira.

Međutim, ono što privlači posebnu pažnju jeste sukob između crnogorskog borca Miloša Janičića i Bojkovićevog trenera Ivana "Icka" Đorđevića koji je kulminirao pred sam početak događaja.

Pre službenog merenja, Janičić i Đorđević su postali glavna tema razgovora svojim žestokim prozivkama i sukobom koji je izbio pred očima prisutnih. Haos je bio na korak od eskalacije kada je Miloš uputio uvrede prema Bojkovićevom treneru, a zatim je Đorđević pokušao da gađa Janičića. Srećom, prisutni su uspeli da spreče dalje incidente, ali je verbalni konflikt ostao da visi u vazduhu.

Ovaj incident definitivno baca senku na sam događaj, ali istovremeno dodaje dozu nepredvidivosti i tenzije pred glavni događaj večeri.

Iako je sukob između Janičića i Đorđevića privukao pažnju javnosti, glavni događaj večeri će svakako biti borba između Marka Bojkovića i Arlena "Benksa" Ribeira. Očekuje se da će ova borba doneti uzbuđenje i neizvesnost, a publika će imati priliku da uživa u borbi između dva vrhunska borca.


Dvorana "Borik" će tako postati epicentar borilačkih veština, gde će se sukobiti snage sa različitih krajeva sveta, a sve oči će biti uprte u glavni ring.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading