NEĆE VAM BITI DOBRO! Pogledajte LUKSUZ u vili Ivane Španović! Srpska rekorderka IMA čime da se PONOSI! (FOTO)

Autor:

Sport

07.06.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživa u svakom trenutku provedenom u njoj.

NEĆE VAM BITI DOBRO! Pogledajte LUKSUZ u vili Ivane Španović! Srpska rekorderka IMA čime da se PONOSI! (FOTO)

Foto: prinstcreen/Instagram

Najbolja srpska atletičarka, Ivana Španović, ne samo da vredno trenira za Olimpijske igre u Parizu, već i uživa u miru i lepoti svoje velelepne vile na Petrovaradinu.

Njen dom, udaljen od gradske buke, pruža joj priliku da se opusti i uživa u miru, dok se istovremeno divi prelepom pogledu na Dunav. Vila je opremljena po poslednjim enterijerskim standardima, sa vitrinama, belom garniturom i velikim mermernim stolom koji krase prostor.

Naime, jedan od najzanimljivijih detalja vile jeste teretana koju je Ivana napravila u svom domu. Ona se poslednjih godina posvetila svom telu i zdravlju, te je teretana postala neizostavan deo njenog svakodnevnog života.

Foto: prinstcreen/Instagram

 

Ivana je istakla važnost zdravog načina života i svesnost o tome šta unosimo u svoje telo. Iako obožava slatkiše, trudi se da ih izbegava iz zdravstvenih razloga. Pored toga, poznata je i kao ljubitelj pasa, a njeni kućni ljubimci imaju posebno mesto u prostranom dvorištu vile.

Kao poslovna žena, Ivana često koristi radnu sobu u svojoj vili kako bi obavila sve poslovne obaveze. Ova soba takođe pruža predivan pogled na Dunav, što joj sigurno olakšava radne obaveze.

Ivana Španović svojim primerom pokazuje koliko je važno pronaći ravnotežu između poslovnih obaveza, treniranja i privatnog života, te nam otkriva da prava lepota može da se pronađe i u miru svog doma.

Pogledajte kako izgleda enterijer vile na Petrovaradinu, u kojoj uživa srpska rekorderka, koja nažalost ne učestvuje na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u atletici:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading