SRBIJA NAPADA NOVU MEDALJU! Cela nacija gledaće Adrianin nastup! Poznato kada izlazi na borilište!

Autor:

Sport

10.06.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodno je Angelina Topić obradovala navijače srebrnim odličjem.

SRBIJA NAPADA NOVU MEDALJU! Cela nacija gledaće Adrianin nastup! Poznato kada izlazi na borilište!

Foto: Tanjug/AP

Srpska atletičarka Adriana Vilagoš ostvarila je sjajan rezultat u kvalifikacijama za finale Evropskog prvenstva u Rimu. Iz prvog pokušaja uspela je da prebaci kvalifikacionu normu, bacivši koplje neverovatnih 60,57 metara. Ovim rezultatom postala je druga atletičarka koja je obezbedila svoje mesto u finalu, odmah iza Marije-Tereze Obst iz Norveške, koja je ostvarila rezultat od 61,45 metara.

Nažalost, druga srpska predstavnica u disciplini bacanja koplja, Ivana Đurić, završila je svoje učešće na Evropskom prvenstvu sa rezultatom od 50,23 metara. Iako nije uspela da se plasira u finale, Ivana je pokazala izuzetnu posvećenost i trud tokom takmičenja.

Republika

Foto: SAS

Adriana Vilagoš

Finale u disciplini bacanja koplja na Evropskom prvenstvu održaće se na stadionu "Olimpiko" u prestonici Italije u utorak uveče. Očekuje se velika borba između najboljih atletičarki, a Adriana Vilagoš će imati priliku da pokaže svoje veštine i borbeni duh u finalu.

Podsetimo, Srbija već može da se pohvali osvojenom medaljom na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu zahvaljujući Angelini Topić. Njen uspeh dodatno podstiče nadu i optimizam u srpski tim pred finale u bacanju koplja.

Očekuje se da će Adriana Vilagoš dati sve od sebe da osvoji visoko mesto u finalu i doprinese uspehu srpskog atletskog tima na Evropskom prvenstvu u Rimu. Svi ljubitelji atletike sa nestrpljenjem iščekuju njen nastup i veruju u njen talenat i sposobnost da ostvari vrhunske rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading