NOVI USPEH SRPSKE ATLETIKE! Marija je u finalu Evropskog prvenstva!

Autor:

Sport

10.06.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan podvig Vučenovićeve u Rimu.

NOVI USPEH SRPSKE ATLETIKE! Marija je u finalu Evropskog prvenstva!

Foto: Tanjug/AP

Srpska atletičarka Marija Vučenović ostvarila je odličan rezultat na Evropskom prvenstvu u bacanju koplja u Rimu, plasiravši se u finale hicem od 59,90 metara.

Ovo nije prvi put da se Vučenovićeva našla među finalistkinjama pošto je već 2018. bila među najboljima na šampionatu Evrope u Berlinu, gde je zauzela 11. mesto. Sada će imati priliku da pokaže svoje umeće i znanje u borbi za bolji plasman.

Sa 31 godinom, Marija Vučenović donosi značajno iskustvo u finale Evropskog prvenstva. Njen povratak na ovu prestižnu scenu pokazuje njenu istrajnost i posvećenost atletici. Utorak uveče će biti prilika da pokaže spremnost i želju da ostvari bolji rezultat nego pre dve godine.

Marija se, poput mnogih vrhunskih sportista, ističe izuzetnom fizičkom spremnošću i sportskom izdržljivošću. U disciplini bacanja koplja, veština, tehnika i snaga su od suštinskog značaja, a Vučenovićeva je pokazala da poseduje sve ove karakteristike.

Nakon što se plasirala u finale Evropskog prvenstva Marija Vučenović je pokazala da je sposobna da se nosi sa najboljim atletičarkama Starog kontinenta. Njena upornost i trud su joj omogućili da ostvari značajan uspeh, i sada će imati priliku da pokaže svoje kvalitete u finalu.

Pridružujući se Adriani Vilagoš u finalu, Vučenovićeva će imati priliku da predstavlja Srbiju u borbi za medalju. Njihove sposobnosti i trud su već sada obradovali navijače, a očekuje se da će obe atletičarke pružiti sve od sebe u finalu Evropskog prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading