VULKAN EMOCIJA: Srpska atletičarka nakon SREBRNOG HICA pojurila u zagrljaj! Evo ko je njena NAJVEĆA PODRŠKA I OSLONAC!

Autor:

Sport

12.06.2024

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljive scene za Adrianu Vilagoš.

VULKAN EMOCIJA: Srpska atletičarka nakon SREBRNOG HICA pojurila u zagrljaj! Evo ko je njena NAJVEĆA PODRŠKA I OSLONAC!

Foto: Tanjug/AP

Adriana Vilagoš je napravila veliki uspeh na Evropskom prvenstvu u atletici u Rimu osvojivši srebrnu medalju. Sa neverovatnim hicem iz treće serije (64,42 metra) oborila je lični, ali i nacionalni rekord. Ovaj izvanredan uspeh je iznenadio mnoge, ali je samouverena atletičarka verovala u svoje sposobnosti i na kraju poslednjim atomima snage bacila srebrni hitac.
Nakon što je objavljen njen rezultat, Adriana je prvo potrčala ka svojoj majci Đerđi, koja je ujedno i njen trener. Njena reakcija odražava duboku emotivnu ispunjenost i neverovatnu sreću zbog postignutog rezultata. Skakala je od uzbuđenja i potrčala ka svojoj majci, pokazujući koliko joj je podrška porodice značila u ostvarivanju ovog velikog uspeha.

Foto: Tanjug/SAS/MARKO JOVANOVIĆ

Adriana i Đerđi


Adriana Vilagoš je ovim rezultatom oborila nacionalni rekord Srbije, nadmašivši prethodni rezultat Tatjane Jelače za 21 centimetar. Ovaj podvig joj je takođe doneo normu i plasman na Olimpijske igre u Parizu, koje su na programu od 26. jula do 11. avgusta. Sa samo 20 godina, Adriana se pridružila grupi vrhunskih srpskih atletičarki poput Ivane Španović, Milice Gardašević i Angeline Topić, koje su takođe postigle značajne rezultate na međunarodnoj sceni.

- Već dugo čekam da na nekom takmičenju prebacim 64 metara, osećala sam da neće biti drame ovaj put, ali mi je na kraju drago što sam uspela, jer je bio veliki pritisak. Osetila sam u tom momentu da sam dala sve do sebe, jeste 20 centimetara nedostajalo za zlato, ali to neka bude sledeći put - rekla je Adriana posle finala i dodala:

- Naravno, hicem preko 64.  metara, ja se nadam da ću moći to da ponovim, a sad sam srećna i zadovoljna i samo da se odmorim i onda krećemo pripreme za Pariz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading