SRPSKA ZASTAVA I ĆIRILICA! Oglasio se Novak Đoković i poslao moćnu poruku!

Autor:

Sport

12.06.2024

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole se poklonio mladim naraštajima.

SRPSKA ZASTAVA I ĆIRILICA! Oglasio se Novak Đoković i poslao moćnu poruku!

Foto: Tanjug/AP

Nakon impresivnih rezultata na Evropskom prvenstvu, Novak Đoković se oglasio na društvenim mrežama kako bi uputio čestitke srpskim atletičarkama. Adriana Vilagoš je osvojila srebrnu medalju u bacanju koplja, ostvarivši rezultat od 64,52 metra, dok je Angelina Topić postigla srebro u skoku uvis, dosegnuvši visinu od 1,97 metara.

Đoković je prepoznao izuzetne talente ovih mladih sportistkinja, a njegova poruka na Instagramu bila je jednostavna, ali puna podrške: "Čestitke šampionkama", uz tagovanje ove dve talentovane atletičarke koje su oduševile ne samo čitavu Srbiju, već i samog Novaka. Naravno, njegova čestitka bila je napisana ćiriličnim pismom, a nije propustio da uz objavu postavi i srpsku trobojku.

Foto: prinstcreen/instagram.com

 

Ovi izuzetni rezultati ne samo da su doneli medalje za Srbiju, već su istakli i perspektivu srpske atletike u narednim godinama. Novak Đoković nije propustio priliku da istakne značaj ovih dostignuća i da pruži podršku mladim sportistkinjama koje će, bez sumnje, biti nositeljke srpske atletike u narednom periodu.


Novak Đoković je, svojim gestom, još jednom pokazao svoju podršku i divljenje prema talentima koji se ističu u svetu sporta, kao i svoju posvećenost promovisanju sportskih vrednosti među mladima. Inače, Nole se oporavlja od povrede kolena koju je zaradio na Rolan Garosu, a zbog koje je morao na operaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading