SRAMOTA ME JE TVOJE GLUPOSTI! OBRIŠI KOMENTAR! Oštra reakcija Dragutina Topića, BRUTALNO izvređao navijača zbog ćerke Angeline!

Autor:

Sport

12.06.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac srpske atletičarke nije birao reči.

SRAMOTA ME JE TVOJE GLUPOSTI! OBRIŠI KOMENTAR! Oštra reakcija Dragutina Topića, BRUTALNO izvređao navijača zbog ćerke Angeline!

Foto: Starsport

Na Evropskom prvenstvu u atletici u Rimu, srpska atletičarka Angelina Topić postigla je zapažen uspeh osvojivši srebrnu medalju u disciplini skok uvis. U finalu je uspešno preskočila visinu od 1,97 metara, čime je pokazala izuzetnu sposobnost i talenat u ovoj atletskoj disciplini. Ipak, njen put do medalje nije bio bez izazova, a jedan od tih trenutaka izazvao je veliku pažnju tokom takmičenja.

Tokom takmičenja, Topićeva se suočila sa izazovima koji su dodatno naglasili njen uspeh. Dugo očekivani trenutak za njen prvi pokušaj na visini od 197 cm pretvorio se u frustraciju zbog stalnih odlaganja. Naime, Topićevoj nije bilo dozvoljeno da izvede skok zbog odlaganja uzrokovanih drugim disciplinama, starterima i spikerima. Vreme je neumitno prolazilo, a prilika za njen nastup se sve više smanjivala. Kada je strpljenje konačno presušilo, Angelina je reagovala burnim povikom koji je izazvao snažnu reakciju italijanske publike.
 

- Pa j***m mu mater - otelo se srpskoj heroini Angelini Topić.

Nakon što su se pojavile informacije o navodnom ispadu srpske atletičarke, reakcije su bile podeljene. Međutim, istina je potpuno drugačija, a o tome je javnost obavestio sam Dragutin Topić, otac srpske atletičarke. On je jasno demantovao navode i istakao da je reakcija njegove ćerke bila usmerena ka sudijama, a ne ka publici. Ovakav demanti jasno je pokazao da su pojedini događaji tokom takmičenja bili predmet nagađanja i da je važno imati prave informacije pre donošenja zaključaka.

 

- E, sad si lupio da me je sramota tvoje gluposti. Zviždali su sudijama koji kao i uvek nemaju blage veze sa sportom!!! Obriši komentar jer je presmešan i de*****!“ - napisao je Topić i dodao da nema nikakve belosvetske zavere, već se zviždalo sudijama koje nisu dorasle sportu u kom dele pravdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading