HOROR! BEŽAO OD POLICIJE I UBIO MLADOG SPORTISTU! Pijani vozač PREGAZIO BICIKLISTU!

Autor:

Sport

07.06.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je samo 21 godinu.

HOROR! BEŽAO OD POLICIJE I UBIO MLADOG SPORTISTU! Pijani vozač PREGAZIO BICIKLISTU!

Foto: Tanjug/AP

Svet sporta potresen je horor vestima o tragičnoj smrti 21-godišnjeg izraelskog bicikliste Gaja Timora. Tokom treninga, mladi sportista izgubio je život na jeziv način, kada ga je udario pijani vozač bez dozvole, dok je pokušavao da pobegne od policije.

Timor se pripremao za trku u Češkoj kada je došlo do ove strašne nesreće. Njegov trener i kolege iz nacionalnog tima izrazili su duboku tugu zbog gubitka mladog talenta, ističući potrebu za poboljšanjem uslova za bicikliste u zemlji.

Ova tužna vest je podsetnik na opasnosti s kojima se biciklisti suočavaju svakodnevno, te je istakla važnost unapređenja bezbednosti i uslova za vežbanje ove discipline.



Izraelski biciklistički tim istakao je da će nastaviti da se zalaže za unapređenje uslova za sve bicikliste u zemlji, kako bi se stvorili bezbedniji uslovi za trening i takmičenja. Tragična smrt Gaja Timora izazvala je veliku potres među članovima sportske zajednice širom sveta. Mnogi sportisti, treneri i ljubitelji biciklizma izrazili su saučešće i podršku porodici i prijateljima preminulog bicikliste.

Timor će biti upamćen kao talentovani sportista čiji je život ugašen u nesreći, ali će njegovo nasleđe nastaviti da inspiriše mnoge da se zalaganjem za bezbednost biciklista stvori sigurnije okruženje za sve ljubitelje ovog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading