ČUDO SE DOGODILO! Saša Ilić OBEZBEDIO opstanak, a bio je PREŽALJEN!

Autor:

Sport

01.06.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni bivši kapiten Partizana uspešno završio sezonu sa klubom iz Nižnjeg Novgoroda.

ČUDO SE DOGODILO! Saša Ilić OBEZBEDIO opstanak, a bio je PREŽALJEN!

Foto: Starsport

Saša Ilić

Fudbalski tim Pari iz Nižnjeg Novgoroda, koji sa trenerske klupe predvodi legendarni kapiten Partizana Saša Ilić, ostvario je važnu pobedu u revanš meču baraža za opstanak u Premijer ligi, pobedivši Arsenal iz Tule rezultatom 2:0.

Ovaj trijumf omogućio je ekipi da ostvari ukupnu pobedu od dva gola razlike, nakon što je prvi meč završen rezultatom 2:1 u korist Arsenala. Kiril Boženov se istakao kao strelac prvog gola za domaću ekipu u 18. minutu meča, dok je Botaka-Joboma nesrećno postigao autogol u 58. minutu, potvrđujući pobedu svog protivnika. Ovi ključni trenuci su obeležili put do pobede za ekipu Ilićevog tima.

Republika

Foto: FK Nižnji

Saša Ilić

Nakon serije neuspeha, Saša Ilić preuzeo je komandu nad ekipom Parija, a ova pobeda predstavlja prvi trijumf plavo-belih od kako je preuzeo ulogu trenera. Ilić je preuzeo ekipu u teškom trenutku, nakon nekoliko loših rezultata, uključujući i poraze od 6:2 protiv CSKA Moskve i 6:1 protiv Sočija. Ipak, njegova sposobnost da izvuče maksimum iz ekipe u odlučujućem meču pokazuje njegovu stručnost i uticaj na tim.

Saša Ilić je nedavno potpisao ugovor sa Parijem do kraja sledeće sezone, sa ciljem da obezbedi opstanak ekipe u ligi. Bez obzira na ishod baraža, Ilićeva posvećenost timu i sposobnost da ih dovede do pobede u ključnom trenutku, daju nadu za bolje rezultate u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading