OVO DOSAD NIJE VIĐENO! Vaso Psihopat ZAMOLIO rivala da mu maže KRV po LICU! Arena u DELIRIJUMU!

Autor:

Sport

01.06.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski borac uradio nešto što niko nije pre njega.

OVO DOSAD NIJE VIĐENO! Vaso Psihopat ZAMOLIO rivala da mu maže KRV po LICU! Arena u DELIRIJUMU!

Foto: printscreen

Tokom borbe između Vase Bakočevića i Aleksandrea Ribeira na FNC17 u Beogradskoj areni, desila se scena koja je iznenadila sve prisutne.

Naime, popularni "Psihopat" je zatražio od svog protivnika da mu razmaže krv po licu. Ovo neobično traženje došlo je nakon što je Ribeira zadobio rasekotinu tokom borbe i počeo da krvari.

Umesto da se fokusira isključivo na borbu, Bakočević je odlučio da iskoristi situaciju kako bi dodatno izazvao svog protivnika.

Foto: printscreen

 

Bakočević je nastavio da provocira Ribeiru, a vrhunac neobične situacije bio je trenutak kada je zatražio od svog protivnika da mu namaže krv po licu. Nešto što se retko viđa u svetu borilačkih veština, Brazilac je pristao na zahtev i namazao svoju krv na lice srpskog takmičara. Ova scena definitivno će ostati upamćena kao jedna od najneobičnijih u istoriji borilačkih sportova.

Takav potez "Psihopate", izazvao je burne reakcije među publikom prisutnom u Areni, a nije izostala ni reakcija na društvenim mrežama.

Mnogi su bili zapanjeni ovim potezom i izrazili su svoje mišljenje o ovoj neobičnoj situaciji. Nema sumnje da će se ova scena brzo proširiti i postati predmet rasprave među ljubiteljima borilačkih veština širom sveta.

Borba između Vase Bakočevića i Aleksandrea Ribeira definitivno je ostavila dubok utisak na publiku, ali će se posebno pamtiti po neobičnoj sceni u kojoj je krv postala deo provokacije između boraca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading