BEZ POMOĆI DRŽAVE NE BIH OSVOJILA NIŠTA! Proslavljena srpska sportistkinja zahvalna Vučiću!

Autor:

Sport

30.05.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Verujem u sve što naš predsednik radi".

BEZ POMOĆI DRŽAVE NE BIH OSVOJILA NIŠTA! Proslavljena srpska sportistkinja zahvalna Vučiću!

Foto: Instagram.com/Tijana Bogdanovic

Proslavljena srpska tekvondistkinja Tijana Bogdanović govorila je o velikoj podršci države i predsednika Aleksandra Vučića sportu. 

Višestruka šampionka i osvajačica medalja na Olimpijskim igrama otkrila je razloge zbog kojih je ušla u politiku.

- Za mene je velika čast predstavljati svoju zemlju Srbiju na najvećim prestižnim takmičenja poput evropskih, svetskih prvenstava i Olimpijskih igara. Osvojila sam mnogo medalja. Hoću da kažem da bez pomoći države i predsednika Aleksandra Vučića te medalje zaista ne bi bile moguće, ne samo moje, već i sportista iz drugih sportova. Sportisti mogu bezbrižno da treniraju i da znaju da će neko naš trud uvažiti - rekla je Bogdanovićeva i dodala: 

- Mi smo jedna od retkih zemalja koja ima novčane nagrade za svetska takmičenja, kao i jedne od najvećih nagrada za predstojeće Olimpijske igre u Parizu. Baš iz tog razloga želim da podržim celu ovu stvar i verujem u sve što naš predsednik radi i iz tog razloga sam odlučila da uđem u politiku.

Predsednik Vučić zahvalio se Tijani na lepim rečima. 

- Kada smo imali teške trenutke kada su neki hteli da zloupotrebe zemlju, kada je bilo teško i kada su neki okretali glavu, kada je malo nas smelo da govori, tada je Ana pokazala veliku hrabrost, o Milošu neću da govorim to kod nas ide bratski, ali Ana me iznenadila svojom hrabrošću u tim trenucima. Nije bio lak trenutak, negde u decembru mesecu, kada je bilo teško, kad su se mnogi sakrivali i okretali glavu, Tijana je bila dovoljno hrabra i slobodna da kaže "ja bih htela da budem tu sa vama i da sa vama radim". To mnogo govori o njoj, između ostalog zašto je bila uspešna. U tekvondou nam je uz Milicu Mandić dovodila najviše medalja. Dogovarali smo se kako da im napravimo trening centar, ali ona je rekla nešto što nisam zaboravio, nešto što ljudi u Srbiji nikada neće da kažu, a zbog čega sam toliko srećan, rekla je "hvala državi za sve što nam je uradila". Pokazala je veliku lojalnost. Janko Tipsarević, Dejan Tomašević i mnogi drugi koji su došli u trenucima kada bi svi bežali, pokazali su da su tu zato što u nešto veruju i beskrajno im hvala na tome - rekao je Aleksandar Vučić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading