ČAIR POSTAJE FUDBALSKA LEPOTICA! Predsednik Vučić: Niš dobija moderan STADION! OGROMNA INVESTICIJA!

Autor:

Sport

30.05.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnički će imati čime da se podiči.

ČAIR POSTAJE FUDBALSKA LEPOTICA! Predsednik Vučić: Niš dobija moderan STADION! OGROMNA INVESTICIJA!

Foto: FK Radnički Niš

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se velikom broju okupljenih Nišlija na mitingu u tom gradu. Okuljene građane koji su ljubitelji sporta naročito je obradovala vest koja se ticala stadiona u gradu na Nišavi.

Naime, stadion Čair uskoro će stići na red za renoviranje.

- Daćemo 60 miliona ulaganja u Čair, da bude fudbalska lepotica. Pre kraja godine krećemo u izgradnju stadiona Čair - najavio je predsednik na mitingu u Nišu.

Foto: Tanjug/AP

Vučić

Prethodno su nikli brojni stadioni u zemlji, a mnogi su krenuli u proces renoviranja, kao što je zdanje u Kragujevcu - popularni "Čika Dača". Ganc novi stadioni izgrađeni su u Zaječaru, Leskovcu i Loznici, dok uveliko kruže makete Nacionalnog stadiona u Surčinu koji će biti jedan od najmodernijih u Evropi. 

- Sanjali smo velike snove, a bez velikih snova nema ni rezultata. Znamo da nas u dve godine čeka mnogo muka, ali nas tako čeka i nacionalni stadion koji će biti među najlepšim u Evropi i svetu - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno.

On je sa čelnicima FSS već označio početak gradnje.

- Danas je veliki dan za fudbal. Danas je dan kada svi treba da se radujemo. Dobićemo jedno velelepno izdanje koje je u ovom trenutku i koje će u narednom periodu biti najlepše ili među tri najlepša stadiona u Evropi. Na nama koji radimo u fudbalu i koji volimo fudbal preostaje da se izborimo, da se na tom stadionu postižu dobri rezultati, da naša reprezentacija igra dobro, kvalifikuje se na najveća svetska takmičenja i da ovaj stadion koji se gradi bude uvek pun i da da punu podršku reprezentaciji Srbije -  rekao je Dragan Džajić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (17)

Loading
Ratko

30.05.2024 19:37

I u Nišu stadion svaka čast Vučiću.

Zlatko

30.05.2024 19:37

Niš dobija nov stadion koji ce još više ulepšati grad

Milos

30.05.2024 19:38

Sigurno su Nišlije mnogo srećni, a i čeka Srbija.

Bubi

30.05.2024 19:38

Vučić delima dokazuje da mu je stalo do svog naroda svoje zemlje!