POZAT JE DATUM POČETKA NOVE SEZONE: Karmelo Espeleta otkrio sve detalje

Autor:

Sport

21.08.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlogodišnja trka privukla je pažnju ljubitelja motociklizma širom sveta.

POZAT JE DATUM POČETKA NOVE SEZONE: Karmelo Espeleta otkrio sve detalje

Foto: www.profimedia.rs

Organizatori Moto GP šampionata su danas saopštili da će Velika nagrada Tajlanda biti prva trka naredne sezone, koja će se održati 2. marta 2025. godine na stazi "Čang" u Buriramu. Ovo predstavlja značajan korak za Moto GP, s obzirom da je Jugoistočna Azija jedno od ključnih tržišta za ovaj sport. Karmelo Espeleta, generalni direktor kompanije Dorna, istakao je značaj Tajlanda kao važnog tržišta za Moto GP i izrazio uzbuđenje zbog početka naredne sezone na ovoj destinaciji.

- Uzbuđeni smo što možemo da otkrijemo da će naredne dve sezone početi Velikom nagradom Tajlanda. Jugoistočna Azija je jedno od naših najvažnijih tržišta, kako za sport, tako i za naše timove i partnere. Tajland igra važnu ulogu u tome, a strast koju svi osećaju prema motociklizmu je jasna kada vidimo koliko ljudi dolazi u Buriram svake godine - izjavio je Karmelo Espeleta, generalni direktor Dorne, kompanije koja vodi Moto GP šampionat.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Karmelo Espeleta u zagrljaju Frančeska Bagnaje

 

Ovogodišnja trka za VN Tajlanda zakazana je za 27. oktobar, a prošlogodišnja trka privukla je pažnju ljubitelja motociklizma širom sveta. Očekuje se da će i naredna trka biti jednako uzbudljiva i da će dodatno učvrstiti poziciju Tajlanda kao značajnog domaćina Moto GP takmičenja.

Staza "Čang" u Buriramu predstavljaće izazov za vozače Moto GP šampionata, a publika će imati priliku da uživa u spektakularnom nadmetanju na ovoj modernoj i zahtevnoj stazi. Očekuje se da će ova trka dodatno obogatiti kalendarsku ponudu Moto GP šampionata i pružiti nezaboravno iskustvo ljubiteljima motociklizma širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading